Mióta sminkeltek?
Attól függ mit számít sminkelésnek :)
Alapozót, korrektort, púder 12-13 éves koromtól (6. osztály) használok - nem volt rá szükségem, inkább azért kezdtem el használni, mert a barátnőim is :D elég hülye voltam...de nem lett csúnyább tőle az arcom, és most is használom, pedig most sincs rá szükségem :)
Szempillaspirált rendszeresen 14,5 éves korom óta (8. osztály eleje) - persze előtte is használtam már alkalmakkor
Több sminket pedig szintén 14,5 éves korom óta, mivel akkor kezdtem el járni szórakozni :)
22 éves koromtól, munkába.
Gimiben csak púdert használtam, de akkoriban még nem is volt divat, gyakorlatilag SENKI sem sminkelt még gimiben sem, max. körömlakk volt megengedett. 33 N
8-ban kezdtem el szemceruzát+szempillaspirált használni (13-14 évesen). Előző nyáron (10. előtt) aztán a szemceruzáról leszoktam, viszont a szempillaspirált tényleg mindig használtam, ha kimentem az utcára, és a korrektor is hozzákapcsolódott a napi sminkhez (előtte jóformán sosem volt rá szükségem). Aztán púdert is elkezdtem használni (az alapozót valahogy nem tudom szépen). De mióta ez a nyárias idő tart (kb. egy hete), még spirál sem volt rajtam. Korrektor, max púder, de ennyi.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!