Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ebben a hőségben hogyan...

Ebben a hőségben hogyan sminkeltek?

Figyelt kérdés

Használtok alapozót, korrektort, ilyeneket? Nem rossz a bőrnek ilyenkor?

Rólam egyszerűen lefolyik... :S Pedig nem tudok kimenni smink nélkül, mert egy halom ragya az arcom, mint az aknakereső... :(

2012. jún. 20. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak úgy otthonra ne sminkelj szerintem, inkább vegyél arctisztítót, hátha attól kevésbé lesz pattanásos a bőröd. Ha nem segít a bőrgyógyász ír fel krémet rá. Ha meg elmész az utcára, akkor ahogy érzed úgy sminkelsz, de ha hazaérsz mosd le.
2012. jún. 20. 17:50
 2/7 anonim válasza:

Tapasztalatot írni nem tudok, de itt egy videó:

http://www.youtube.com/watch?v=igOJ9Ir6lVE

2012. jún. 20. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon izzad és zsírosodik az arcom, úgyhogy sok értelme nincs sminkelni. Egy kis korrektor vagy hab állagú alapozó (ami úgyis lefolyik 10 percen belül), szempillaspirál, és ennyi. Mással nem nagyon szoktam foglalkozni ilyenkor. A kánikulában még a szájfény is irritál és nem bírom elviselni.

Sajnos nekem is vannak foltok az arcomon, ami miatt mindig alapozok, de ilyenkor lehetetlen fent tartani. Próbálok a spirállal minél brutálabb pillákat csinálni, hogy elvonja a figyelmet. XD

2012. jún. 20. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem szép a bőröm de épp ezért nem is használok alapozót, attól csak rondább lesz. Régen használtam szóval tudom hogy csak árt. A bőröd egyre ragyásabb lesz tőle...:/

Színtelen púdert használok hogy ne csillogjon a bőröm, de hát ilyenkor az sem sokáig tart.

2012. jún. 20. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Ilyen melegben nem ajánlom az alapozót,mert teljesen eltömíti a pórusokat,max egy kis korrektort,inkább használj pattanás elleni arckrémet,egyébként bőven elég sminknek egy kis szemceruza,vagy tus(este ha mész vhova),plusz szempillaspirál :)
2012. jún. 20. 19:13
 6/7 sweetsugar ***** válasza:

Ilyen időben nem szoktam alapozót használni,egy egy pattanásra korrektor,de ennyi.Az ilyen hőségben meg amúgy se jó,ha eltömíted az arcod mindenféle alapozókkal.

Spirált is ilyenkor sokkal kevesebbszer használok,mert sokat járok strandra,meg többnyire napszemüveg van rajtam,szóval szempillaspirált csak alkalmakra,alapozót meg csak akkor ha légkondis helyen vagyok:)

2012. jún. 20. 20:16
 7/7 A kérdező kommentje:
kösz a sok választ! :)van tonikom és kifejezetten zsíros bőrre való uborkás szappanom is, de amíg normális idő volt ezek beváltak,alig volt rajtam pattanás, most meg burjánzik a fejem :D azért köszi a tippeket, válaszokat még egyszer mindenkinek! zöldpacsi! :)
2012. jún. 21. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!