Mi ez az ocsmány műszempilla divat?
Rengeteg lányon lehet látni, hogy műszempillája van, annyira természetellenes, dús és hosszú drótszerű lóg a szemükről, hogy inkább nevetségessé teszi őket.
Miért kell bedőlni megint ilyennek és elcsúfítani magukat? Ez megintcsak egy jó üzlet valakiknek, közben művé és merevvé tesz egy szép szemet.
egyik barátnőmnek is volt, mondtam neki, hogy szedje le, mert olyan, mintha póklábak lennének a szemei körül. De láttam már lányt, akinek szépen volt megcsinálva. Nem mindegyik olyan vészes.
20L
Akkor te nem a 3D-ről beszélsz, mert nekem volt tavaly és nem lehetett látni, hogy mű.
De előtte egy eseményre tincseset is rakattam, na azon már lehetett látni, de az sem volt olyan vészes.
Én úgy gondolom ezek a lányok maguknak csinálják, vagy egy kontárral csináltatják. Én rendszeresen járok kozmetikushoz, nekem mindkettőt ő rakta fel és mondom csak a tincsesnél lehetett látni, hogy mű, a 3D-snél nem lehetett észre venni, hogy nem eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!