Le lehet vágni a piercing végét?
Figyelt kérdés
L alakú orr piercingemnek kilóg a vége,2013. ápr. 23. 21:36
1/3 anonim válasza:
Nem javaslom, mert levágod a bogyó bemenetét a szárba és nem tudod majd visszatenni.
2/3 anonim válasza:
attól függ. ha szilikon, akkor le, mert arra a golyó vág menetet, azt bele tudod csavarni utána újra, csak kicsit macerás. ha fém, akkor fogóval le tudsz csípni a végéből, de utána mindenképpen reszeld meg egy kicsit meg különben szúrni fog. én is így szoktam. :)
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Lehet hogy félreértem, de a kilódó rész nem a felső, hanem ami az orrlyukadban van. Azt lehet befelé forgatni, ha szilikon, akkor még idomul is az orrod falához. Ha fémvégű, akkor is tudod befelé fordítani és nem zavaró.
Mindkét esetben a levágásnál a probléma az éles rész lenne. Tehát a végét akkor le kéne kerekíteni, sorjázni, hogy ne vágjon. Ha így meg tudod oldani, akkor le lehet.
De ha nagyon zavarnak az L alakúak, akkor használd olyat, ami pont, egyenes szárral. Annak a belső végén van egy nem letekerhető nagyon kicsi gombócka, ami ott tartja, tehát nem esik ki. Ha ez sem jön be, akkor keress olyan ékszert, aminek a kampó vége rövid.
Remélem segítettem, ha nem írj privátban ;)
- The Blueskin -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!