Segítség! Köldök Piercing?
Figyelt kérdés
Köldök piercinget szeretnék.Tudom, hogy az lenne a legjobb ha még nyár előtt megcsináltatnám.De heti egyszer táncolok június elejéig,ezért még nem szeretnék. Mondták, hogy nyáron ha nem gyógyul be rendesen akkor még medencébe se lehet menni. Szerintetek mit csináljak.!? Nektek mi a tapasztalatotok a nyári friss piercingről????!!!2013. ápr. 23. 17:41
1/4 anonim válasza:
Én nyáron csináltattam, de nem is strandoltam :D 20/L
2/4 anonim válasza:
Azért se jó nyáron, mert izzadsz és így könnyebben elfertőződik, nem túl higiénikus.
3/4 anonim válasza:
Szerintem várj nyár végéig, nekem kb 3 hónapja van, de most mivel izzadok, egy kicsit bepirosodott, meg amúgy sem szép egy friss piercing annyira, ősszel meg kevesebb olyan dolgot csinálsz amit friss piercinggel nem ajánlanak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Ősszel is csináltathatnám de akkor újra táncolni fogok....
2013. ápr. 29. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!