Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Izgatnak a hosszu műkörmök,...

Izgatnak a hosszu műkörmök, szinte fétisem már, eltudná ezt fogadni 1nő?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 21:36
 1/8 anonim válasza:
szerintem ha valaki nem akar műkörmöt, akkor emiatt sem fog csináltatni.
2013. ápr. 21. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
ajánlom a www.nails.hu oldalt. ott sok van, recskázhatsz is rá.
2013. ápr. 22. 07:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindig hosszú körmöm van, nem érdekel kinek tetszik, kinek nem. Ha te odáig vagy értük, a ritka kivételbe tartozol.
2013. ápr. 22. 09:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Tudom hogy a ritka kivételbe tartozom!Szeretem a jó megjelenésü nőket!

Recskás hozzAszoló 40évessen az ember már nem igy éli ki magát!

CSAK TETSZIK!ENNYI,

2013. ápr. 22. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
"szinte fétisem már" -- ez még 40 évesen is icipicit több, mint a tetszik kategória :D
2013. ápr. 22. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is hosszú műkörmeim vannak már vagy tíz éve. Általában kocka és sötétpiros színű, egyszerűbb díszítéssel. Az eddigi pasiaimnak nem volt kifogása ellene, sőt nagy részüknek tetszett is. Sőt, a férfi ismerőseim nagy része is meg szokta dícsérni. Ezek szerint van egy csomó műköröm-fetisiszta ismerősöm??? Hogy kell azt érteni, hogy "izgatnak"???
2013. ápr. 22. 16:56
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os hozzászoló,nem tudom az ismerőseid műkörömfetisisztákk e,de magamról állithatom hogy az vagyok!Lehet nem kéne evvel büszkélkednem,bár inkább vagyok ilyen,mint pl.alkesz,vagy drogos!

Mikor ilyen szép műkörmös ujjakat látok,az ilyen kacsót csókolgatni volna kedvem!Ha lehetne kérnem irj majd nevet a válaszod végére,köszi:Sanyi

2013. ápr. 22. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Éljenek a fétisek-)
2016. jan. 28. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!