Ragasztós és öntapadós műkörmök?
2 hét múlva lesz alkalmam menni a városba,és addig is informálódni szeretnék a Dm-ben,Rossmann-ban kapható ragasztós vagy öntapadós műkörmökről.
Nincs időm,se pénzem belevágni az építtetős műkörmökbe,de viszont rettentő rövidek,sérülékenyek a körmeim(ezen már dolgozom,erősítési folyamatban vannak).Alkalomra gondoltam úgy hogy max.egy éjszakát kéne kibirnia rajtam.Sokkal egyszerűbb lenne így szép,egyedi dolgokat alkotnom a körmökre,és csak utánna helyezném fel.Az érdekelni hogy mennyibe fájnak ezek,milyet érdemes vennem(öntapadósat vagy ragasztósat)illetve ha ragasztósat,akkor a ragasztó mennyi hozzá.Meddig bírja,és ami lehet hogy hülyén hangzik,de lehet belőle vágni itthon ollóval?
Nem akarok 3cm hosszúságú körmöket.Attól nem félek,hogy majd csúnya lesz utánna a körmöm,a ragasztó lekopik,és amúgy is évente max.2 ilyen alkalom van.Remélem tudtok majd segíteni.
Köszi a tanácsot.Nem rágom a körmeimet,csak folyamatosan letörik.Egyszerűen nem tudom megnöveszteni,mert valahogy mindig bereped az egyik,és akkor a többit is vághatom le:(
Tényleg nem fogok venni ilyen ragasztós szart,mert elég olcsó hatása van.Azért köszike:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!