Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok,14 éves vagyok és most...

Csajok,14 éves vagyok és most fogok menni 9. -be és nem akarok rögtön beégni, hogy gáz a táskám valakinek nincs ötlete?

Figyelt kérdés
Na az a lényeg hogy a szín:lila,pink,kék vagy esetleg fekete,minimum 2 rekeszes legyen és hátitáska ja és ne legyen méreg drága és megtudjam rendelni ,hol találok ide?
2013. ápr. 13. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Kerestem neked párat:)(kikötés a hátitáska?én pl az oldaltáskára esküszöm)

[link] ez egy elég csajos táska szerintem, mivel adidas szerintem a boltban is megtudod venni.Ebben a márkában 5és 10 ezer között vannak az árak.

[link] ez le van árazva de szerintem még így is drága.

Én a váll/oldal táskákat jobban szeretem kicsivel drágábbak de én ugyanúgy elférek benne (mikor 6órám van akkor is) meg szerintem szebbek is sokkal.

2013. ápr. 13. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
hát. hátitáskával eleve rosszul indítasz,ha nem akarsz beégni..
2013. ápr. 13. 17:49
 3/5 A kérdező kommentje:

az első nagyontetszik :)))

Köszönöm.

Azért szeretnék hátitáskát mert gerincferdülésem van :S

2013. ápr. 13. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hátitáskát bármelyik sportboltban és azért egy normális márkával nem fognak kicikizni.

Mielőtt láttam a gerincferdülést, kerestem Neked:

[link]

Nagyon klassz, egyedi táskák vannak, elfogadható áron. Ha gondolod, nézd meg, de ezek inkább oldaltáskák.

2013. ápr. 13. 18:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépek ,de a hátamnak nemhinném ,hogy tetszenne:D
2013. ápr. 14. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!