Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok ti hogy sminkelitek...

Lányok ti hogy sminkelitek magatokat? és én hogy sminkeljem magam?

Figyelt kérdés

Tapasztalatlan vagyok sminkelés terén.

Csak alapozót és szempilla spirált használok, és ez a hétköznapokra jó, de tudni szeretném,hogy készítsek alkalmi sminket. (fehér arcom van, ovális fejformám és barna szemeim)

2009. szept. 23. 10:15
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Én arcpírként az avon bronzosító ceruzáját használom az ilyen több funkciós,a szemem alá aplikátorral satírozok egy vékony csíkot azzal a szemhéjporral amit a szemhéjamra is kenek.Felül pedig kicsit kijjebb is satírozok,hogy macskásabbnak hasson.Remélem tudtam segíteni.
2009. szept. 23. 12:35
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem csinálj ilyet: alapozd le az arcod, ezt púderrel fixáld. felül húzd ki a szemed tussal. )egy kis gyakorlást igényel, és egyszerűbb, ha kemény a tus hegye.) szempillaspirál, piros rúzs. egyszerű, nagyszerű, alkalmi. mondjuk én néha így suliba is képes vagyok elmenni. :)

L/17

2009. okt. 10. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!