Jó alapozó? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú)
Figyelt kérdés
Nem azért akarom alapozni magam,mert annyira sminkelném magam.Hanem azért,mert annyi dolgot próbáltam a bőrhibák és pattanások,pirosodások ellen,hogy ez egy idegilenes megoldás lenne.
Olyan alapozó kéne,ami nem rendelős,hanem elmegyek pl egy rossmanba és ott is meg tudom venni.Vettem már 2-t és egyik se fedett semmit.Sőt az egyik úgy hámlott le,mint ha kosz lenne...
Köszönöm annak,aki segít.
2013. ápr. 2. 14:18
1/6 fufufinka válasza:
En most a MAC alapozoit hasznalom es nagyon bevaltak ezt be tudod szerezni egyszeruen ..es meg a Chanel alapozok jok es tenyleg a fedesuk az egyik legjobb ezt mar kicsit nehezebb de megoldhato .elmesz a Douglesba es ott is talalhatsz jokat es au eladok segitenek kivalasztani a megfelelot😃
2/6 anonim válasza:
Bourjois nekem mindent elfed, pedig tele vagyok pattanással szeplőkkel, pirosság, mitesszerek, szóval minden van rajtam.
3/6 anonim válasza:
Habállagú alapozók nagyon jól fednek általában, esetleg azt kipróbálhatnád. Nem kell rá púder sem, könnyen, kézzel fel lehet vinni, nincs vele annyi macera. Catrice nagyon jó, nem is túl drága.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megnézegetem akkor ezeket :)
A douglas-ben nem 3000-től indul kb?
2013. ápr. 2. 18:09
5/6 fufufinka válasza:
onnan indulnak de megeri mert minosegi legalabb :)
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben :) Inkább veszek egy jót,mint több rosszat próbálgatok :)
2013. ápr. 4. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!