Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jó alapozó? (Kérdésed túl...

Jó alapozó? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú)

Figyelt kérdés

Nem azért akarom alapozni magam,mert annyira sminkelném magam.Hanem azért,mert annyi dolgot próbáltam a bőrhibák és pattanások,pirosodások ellen,hogy ez egy idegilenes megoldás lenne.

Olyan alapozó kéne,ami nem rendelős,hanem elmegyek pl egy rossmanba és ott is meg tudom venni.Vettem már 2-t és egyik se fedett semmit.Sőt az egyik úgy hámlott le,mint ha kosz lenne...

Köszönöm annak,aki segít.

2013. ápr. 2. 14:18
 1/6 fufufinka ***** válasza:
57%
En most a MAC alapozoit hasznalom es nagyon bevaltak ezt be tudod szerezni egyszeruen ..es meg a Chanel alapozok jok es tenyleg a fedesuk az egyik legjobb ezt mar kicsit nehezebb de megoldhato .elmesz a Douglesba es ott is talalhatsz jokat es au eladok segitenek kivalasztani a megfelelot😃
2013. ápr. 2. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Bourjois nekem mindent elfed, pedig tele vagyok pattanással szeplőkkel, pirosság, mitesszerek, szóval minden van rajtam.
2013. ápr. 2. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Habállagú alapozók nagyon jól fednek általában, esetleg azt kipróbálhatnád. Nem kell rá púder sem, könnyen, kézzel fel lehet vinni, nincs vele annyi macera. Catrice nagyon jó, nem is túl drága.
2013. ápr. 2. 17:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Megnézegetem akkor ezeket :)

A douglas-ben nem 3000-től indul kb?

2013. ápr. 2. 18:09
 5/6 fufufinka ***** válasza:
onnan indulnak de megeri mert minosegi legalabb :)
2013. ápr. 3. 18:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben :) Inkább veszek egy jót,mint több rosszat próbálgatok :)
2013. ápr. 4. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!