Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mire jó az alapozó? (Kérdésed...

Mire jó az alapozó? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Én nemértem, egyesek teljesen sárgára kenik magukat. Meg komolyan, minek kell olyan feltűnően kenni? Akkor is látszik hogy milyen göcsörtös a feje... Mert tényleg, aki mondjuk pigmenthiányos, vagy valami folt van az arcán, azt teljesen megértem, de hogy a mostani babaarcú tinilányok minek... Nem egy korombelit ismerek, akinek szarkalábas a szeme.

15/L

2011. márc. 8. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

a jó alapozót szinte észre sem veszed. és hogy miért kell? mert sok embernek nincs bababőre, itt ott pisosas foltok, nagy pórusok stb.. viszont ha az ember bőrszínémnek megfelelő alapózót választ és nem 6 rétegben keni fel akkor nagyon szép is tud lenni.

egyébként 15-16 éves korom óta sminkelem magam , most vagyok 31 de egy ráncom sincs. szóval nem a sminket kell okolni a ráncokért, hanem a szoláriumot.

az meg hogy a babaarcú lányok miért festik narancssárgára magukat azt én sem értem :D

2011. márc. 8. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
hát igen, fontos hogy jól válasszon az ember, a bőrszínéhez megfelelőt. nekem pl nemlátszik meg ha van rajtam, de szebb lesz az arcom, néhol piros foltos és muszáj magamra kennem, mert nem szép a bőröm. én sem értem hogy valaki minek ken magára sötétebb árnyalatot, nem fog barnábbnak tűnni tőle, sőt röhejesen fog kinézni.
2011. márc. 8. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:

én 16 éves lány vagyok, én is sminkelem magam

mindenki mondja, h minek, ha bababőröd van

csak nekem is piros foltok vannak az arcomom és azért használok alapozót h eltüntesse

egyébkéne egyetértek a kérdezővel, h gusztustalan tud lenni ha 6 rétegben kenik fel és már sárga xd

azokat én is ki szoktam röhögni:)

2011. márc. 11. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!