Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozó kérdés? Kérdésed túl...

Alapozó kérdés? Kérdésed túl rövid

Figyelt kérdés
tág pórusú bőröm van T vonalban zsíros, nem szeretnék erősen fedő alapozót hanem olyat amit hétköznap is lehet viselni, milyen alapozót ajánlotok (kb. 3000-4000Ft között)
2011. márc. 19. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szokott időnként zsíros lenne t zónában az arcom. Én most Maybelline affinitone mineral-t használak, mert ez olajmentes és nem érzem úgy magam tőle, mintha máris zsíros lenne a fejem. Mikor nagyon zsíros akkor a kritikus zónába teszek púdert is. Korábban mikor sokkal zsírosabb volt a bőröm a maybelline dream matt mousse-t használtam, az egy kicsit szárít és elég jól fed.
2011. márc. 19. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ez a problémám. kíváncsiságból megvettem az essence-nek a hab állagú alapozóját és nagyon meglepődtem mert sokkal jobb mint a loreal infallible amit eddig használtam. az essence-el nem zsírosodok be annyira és sokkal "könnyebb" is az arcomon.

viszont én erősebb fedésűt szeretnék ezért Revlon colorstay-t szeretném megvenni ami kombinált bőrre van.

2011. márc. 19. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne használj alapozót ! Essence skin pure teint compact powder-t próbáld ki! Ez egy púder, tehát mattítja a zsíros bőrt. Antibakteriális és nem tömíti el a pórusokat, és nagyon szép selymes bőrt csinál! :)
2011. márc. 19. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
74%

ha nem szeretnél erősen fedő alapozót, akkor tudom ajánlani az úgynevezett "transparent" púdereket ( ez van ráírva :D ) a lényege, hogy teljesen mattít, ugyanakkor színt egyáltalán nem, vagy alig ad. alapozóra kenve skinfinish jelleget ad. de én nem használok alá alapozót, mivel nem nagyon vannak bőrhibáim, a karikákat korrektorral javítom, és ennyi :)

kerestem neked gyorsan : [link]

2011. márc. 19. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!