Hogy csináljam? Teljesen le kell vágnom a saját körmömet? Meddig tartósak ezek? Egyedül meg tudom csinálni a ragasztást? Mennyi ideig kell várjak míg +szárad?
Hát nekem volt ragasztható, de utáltam...
Szerintem nem kell levágnod a körmöd. De nem lehetett tőle semmit sem csinálni. Felhúztam a nadrágom, letört. Amit mellékelnek műköröm ragasztóként, az nem más mint pillanat ragasztó. (Legalábbis a legtöbb esetben így van...) Azóta műkörmöshöz járok, és hát sokkal szebb mint a ragasztott, a minták is szebbek... meg olyan mintád lesz, amilyet te akarsz. Ezzel bármit tudok csinálni, nem kell aggódnom, hogy letörik :)
A boltokban kapható pár 100 Ft-os műkörmök semmit nem érnek.
Ronda lesz utána a körmöd.
Nekem is volt, de már elhúztam a függönyt a szobába,beleakadt, és potyogott is le :D
A körmöd nem kell levágni. Műköröm alatt is nő.
Egyébként ha már műkörmöt akarsz, akkor érdemesebb egy 0-vál több pénzt belefektetni, és elmenni egy normális manikűröshöz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!