Hogy éli túl a tesiórát a sminketek?
Csak alapozót, púdert, szempillaspirált és labello-t, használok, de elég durva a tesi nálunk, izzadok is, szóval nem túl szép látvány... Valami tipp? Ti hogy vészelitek át?
Tudom, nem kéne suliba sminkelni, de eszméletlenül csúnya az arcom, ilyenkor próbálok kevesebbet sminkelni..
azt ajánlom, a púdert,alapozót sminklemosóval mosd le, és jól mosd meg az arcod. aztán tesióra után 5perc alatt újra elkészíted a sminket, ennyit megér a bőröd állapota,nem?
szempillaspirál ilyesmi sztem nemgáz, én még szemfestéket is fennhagyom, nemigazán izzadok ott, tesióra végén meg megigazítom ha kicsit elkenődött volna.
nálunk nem olyan durva a tesi de nekem is femászik néha. és én nem csak azokat használom amit te, hanem jóval többet és kicsit brutálabb is a sminkem... de utána ha lefolyt, megmosod az arcod és újra sminkelsz. de neked max csak az alapozó folyhat le...
16/L
nagyon egyszerűen!
Hetente 1x van dupla tesim,ilyenkor egyáltalán nem sminkelek,csak ajakápoló.Na de az nem gáz ugye.
Két lehetőséged van:
-A tesis napokon lemondasz a sminkről.
-Tesi előtt lemosod a sminked,utána pedig ha gondolod újra sminkelsz.
ja lemaradt:14/L
am én alapból ritkán sminkelek:D
Köszi a válaszokat
Nekem nem pattanásos, ha van 3-4 pattanásom, akkor sokat mondok :)
Szeplős vagyok, de nagyon, utálom őket, ezért sminkelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!