Milyen az őszi és a téli sminketek csajok? Ami nem folyik le az esőtől.
Figyelt kérdés
mert nem nagyon lehet ugyan olyan sminket használni ősszel,amikor esik az eső letojik a szem cerka és akkor elég röhejesen nézik az ember.2009. aug. 25. 17:50
1/5 anonim válasza:
fura mód nekem az esőtől nem folyik szét a szemcerka pedig elég olcsót használok:) nem nagyon sminkelem magam
vegyél vízzálló szempillaspirált. szemcerkából van vízálló?
2/5 anonim válasza:
Csak vízálló szempillaspirát használok és szájfényt... mindig.. még bulikban is.
3/5 anonim válasza:
Én is csak vízálló szempillaspirált használok meg egy kis alapozót ha előjönnek a pattanások. Néha néha még egy kis szájfény de úgyis lenyalom 20 perc alatt szal nem naon foglalkozok vele:) 20/L Amugy ha mindenáron szemcerkát akarsz használni akkor hordj esernyőt....na?na?na?:) Régebben én is használtam és ha nem is volt nálam esernyő akkor se folyt szét brutál módon, inkább a hajam miatt aggódom mindig:D hajmániás vagyok.
4/5 anonim válasza:
nekem vízálló szemcerkám van, kb. 200 ftért vettem, és még sosem folyt le..:D Én csak ezt szoktam,egy szempillaspirállal télen-nyáron, szerintem nyáron még veszélyesebb, hogy szétfolyik a smink, főleg, ha valaki izzadósabb..:)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válszokat..
Kedves utolsó válaszoló meg tudnád mondanhi hogy mi a márkája a szem cerkádnak?
2009. aug. 25. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!