Megéri- e megvennem az alább leírt márkájú sminkeszközöket?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri az árát a M.A.C. szempillaspirál, és szemöldökceruza? Az olcsóbb típusok árának 2-3X- ba kerül. Olyanok véleményére lennék kíváncsi, akik napi rendszerességgel használják ezt. Ugyanis nemrégiben ezzel sminkeltek ki, és nekem meglepő volt, hogy estére sem kenődött el. Ugyanakkor nagyon nehéz volt este leszedni. Hosszabb távú használata nem okoz problémát, szempilla/ szemöldök kiritkulást, stb.?2013. márc. 21. 13:32
1/2 anonim válasza:
Én nem próbáltam őket, de rengeteg sminkvideót néztem hivatásos sminkesektől a neten, és ők pont a szempillaspirálokat nem szokták ajánlani a mactől, mert nem valami jók. Szemöldökceruzából sokan használnak Rimmelt, úgyhogy gondolom az jó lehet, ha Chanel, Dior, meg ilyen árú termékek mellett is azt használják.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. márc. 22. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!