Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell tisztítani a...

Hogyan kell tisztítani a sminkeszközöket?

Figyelt kérdés
Hallottam már, hogy langyos samponos vízben, hogy gyógyszertári benzinben, sőt, azt is, hogy nem kell tisztítani, ki kell dobni és venni kell újat. De ez utóbbi elég kölcséges lenne, mert az érzékeny bőröm miatt drágább (és jobb minőségű) ecseteket kell vennem. Hogyan tisztítsam? Előre is köszi!
2012. aug. 31. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy mivel mosod le, csak a kosz lejöjjön, meg a smink róla. Én szappanos vízzel mosom mindig.
2012. aug. 31. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen samponos vízben szoktam kimosni az enyémeket :) Utána meg lassú fokozaton hajszárítóval megszárítom egy kicsit hogy ne álljanak össze a szálak (közben mozgatom, "sodorgatom')
2012. aug. 31. 20:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. aug. 31. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:
én samponnal szoktam mosni őket.
2012. aug. 31. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!