ár-érték arányban legjobb drogériás szemhéjpúder?
A Manhattan szerintem 1000 fölött van. Az essence-nek most jöttek ki az új fajta 3d szemhéjpúderei, 1000 ft egy darab (amiben 2 szín van) és nagyon pigmentáltak, szuperek! Szerintem igazából érdemes mindegyik márkát kipróbálni, ha van rá lehetőséged, a Catrice wet and dry darabjai is jók.
Olvasgass teszteket a neten, így könnyebb a döntés. :)
Az essence szemhéjpúderei nekem sem váltak be, nem igazán tartósak, még szemhéjalapozóval sem!
Én most az alverde szemhéjpúdereivel szemezgetek, a krémmánián nagyon jókat olvastam róla és ha már itt tartunk, az alverde natúr márka. Ha jól tudom, 1000 Ft körül vannak a szemhéjpúderei.
Egyébként a krémmánia.hu-t ajánlom, nagyon hasznos oldal, mert az adott terméket használók nem csak pontozzák a terméket, de a véleményüket is leírják, az összetevőket is meg tudod nézni stb. Ez megkönnyítheti a választást.
Nekem van Manhattam szemhéjpúderem és BORZALMAS.
Essence-em tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!