Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Akinek nem áll ki az arccsontj...

Akinek nem áll ki az arccsontja mondhatni egyáltalán, annak is jól áll a bronzosító?

Figyelt kérdés

A fejem formája ovális, szóval nem kerek, csak kicsit úgy egyben van az egész. Nem használtam még bronzosítót, de játszom azzal, hogy kipróbálom, csak nem tudom, hogy vajon jól állna e, mert ugye a bronzosító, a természetes árnyékot az almácskák alatt emeli ki, de nekem ott nem árnyékolt. Fölöslegesen meg nem szeretnék venni...

17/L

2013. márc. 16. 05:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Pont pár napja néztem egy a TV-ben egy olyan műsort, ahol a bronzosítóról volt szó. Egy kozmetikus magyarázott róla és megemlítette, hogy ez mindenkinek jól áll és ő minden páciense sminkjét úgy csinálja, hogy a bronzosító is szerepet kap. El kell találni csak a megfelelő szöget a bronzosításnál.
2013. márc. 16. 08:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem aztán nem érdekel milyen az arccsontom tetszik a brontozitó és és fogom is használni a tobbire sz*rok!
2013. márc. 16. 09:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Abszolút jól áll, ha jól viszed fel!

A barackok alá kell húzni az ecsetet, lentről a füled irányába apró mozdulatokkal. Ettől keskenyebb lesz az orcád és jól fogsz kinézni.

2013. márc. 16. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is használok kontúrozáshoz bronzosítót, de igazából nem is arra való. Arra lenne hivatott, hogy napsütötte kinézetet adjon az arcnak, és oda kellene felvinni, ahol a legtöbb napsugár éri a bőrt, pl. állon, homlokon. Külön vannak kontúrhoz termékek is, csak sajnos drogériában nem nagyon kapni, így én is kénytelen vagyok bronzosítóval kontúrozni. Annak is meg lehet szépen formázni vele az arcát, akinek nem áll ki az arccsontja. Csak mindig szép finoman kell felvinni, és a jó árnyalatot megválasztani. Mindenképp matt bronzosító kell hozzá, és nem narancsos, hanem barnás árnyalat. Vegyél valami olcsóbbat, pl. én az Essence-től használom azt a nagy bronzert, és kísérletezz vele. Egy a bőrödnél sötétebb púder is jó. Otthon próbálgasd először, hogy ne nézz ki úgy, mint sok lány manapság az utcán, akiknek egy narancssárga csík vagy folt van az arcán. :D Szóval jól el kell dolgozni.
2013. márc. 16. 13:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Kipróbálom majd hogy áll :)

2013. márc. 16. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!