Pirosító és bronzosító közti különbségek?
Figyelt kérdés
1, A pirosítót az arccsontra, a bronzosítót pedig az alá kell felvinni, ugye?
2, A barna színű "pirosító" tulajdonképp a bronzosító, nem? (Vettem a Bourjoistól pirosító néven futó termékeket, az egyik rózsaszín a másik meg barna. Akkor mindkettő pirosító, vagy a barna pirosító a bronzosító? :D Bocsi! :D)
Köszi!
2013. febr. 2. 17:09
1/4 anonim válasza:
1, Igen, így is lehet, de ez nem az eredeti használata. A bronzosítót elvileg oda kellene feltenni az arcra, ahol a legjobban éri a nap általában, és az a célja, hogy napbarnított hatást adjon. Amit eredetileg a pirosító alá teszel, az kontúr. Lehet erre külön barna kontúrt kapni, ami nem csillámos és nem narancsos árnyalatú.
2, A barna is lehet pirosító, mert pl. akinek nagyon sötét a bőre, annak az lehet a megfelelő.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem van egy sima barna porállagú valamim. Nem csillog, nem narancssárgás sem más árnyalatú, sima matt barna, mint egy szemhéjpúder. Akkor az most bronzosító, kontúr vagy púder?
2013. febr. 2. 18:11
3/4 anonim válasza:
Hát így látatlanban passz, de linkeld be vagy írd le mi van ráírva angolul és megmondom. :D
4/4 A kérdező kommentje:
Blush :D Azaz pirosító. De barna pirosító? Nekem inkább bronzosítónak tűnik, úgy tudom, van matt abból is.
2013. febr. 2. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!