Arcpirosító, highlighter vagy mindkettő?
Figyelt kérdés
Ti melyiket használjátok, és hogyan?2013. febr. 14. 09:31
1/3 anonim válasza:
A kettő teljesen más célt szolgál. A highlighter kiemel, a pirosító színt ad. De ha már highlighter van, akkor jó a kontúr is, meg a bronzosító is ide tartozik. Én mindig variálom, hogy melyiket használom. Van, hogy csak kontúrozok, vagy csak pirosító, vagy pirosító highlighterrel, vagy mind3. De mindegyikből csak minimális mennyiséget használok, így természetes marad a hatás.
2/3 anonim válasza:
Én legtöbbször pirosítót használok, bronzosítót ritkábban, de abból is csak matt árnyalatot, hogy optikailag előnyösebb hatást érjek el. Highlighter-t még nem használtam, számomra valahogy idegen.
3/3 anonim válasza:
ha most csak az egyikre van pénzed, akkor pirosítòt vegyél. önmagàban a highlighter szerintem furàn néz ki. nézelődj a smink és stílus blogon, suzy írt ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!