Mit csináljak hogy ne jöjjön le olyan hamar az alapozó?
Figyelt kérdés
Reggel felkelek 5kor 6kor,felteszem, az alapozóm és eltelik 3óra és már kezd lejönni,mit csináljak? Nagyon pattanásos a bőröm,és ezért kéne egy jó tanács mert elég ciki. Amúgy elég jó mert sokan dicsérik (maybaline dream matte).Köszi ha tudsz adni valami jó tanácsot! :)2009. szept. 14. 20:23
1/3 anonim válasza:
én is ugyanolyat használok és én mindig púderre fikszálni szoktam,persze úgyis elkezd lejönni egy idő után(ha izzadsz vagy sokat nyúlsz ar arcodhoz),de sokkal tartósabb. Púdernek most essence pure skin-t használok és egész szépen fed,de tudom ajánlani a manhattan púderét is.
2/3 anonim válasza:
nem szivatásból, de attól h maybelline... én is sokszor jártam így mondjuk. én szoktam krémet tenni alá (mondjuk lehet h te is) és ilyen avonos personal match vagymit használok. persze ez sem tart egész nap.
egyszer ideges lettem (kicsi, pattis koromban..) és elkezdtem ezt a "reggel-este lemosom és tonik és problémás bőrre való krém hármast, korrektorral, és bőrradír ezerrel" tortúrát :D
egy idő után (kb 1 hónap) tök jó lett a bőröm, és most már, nem is nagyon használok alapozót (bár ha kiüt a ragya akkor ugye a fent leírt avonos okosság)
de ahány emberrel beszéltem, a földi alapozók nem hatnak egész nap... lehet h átverés az egész :S
3/3 A kérdező kommentje:
nem nem teszek krémet de szerintem az lesz,meg veszek egy púdert is majd! Köszi nektek
2009. szept. 14. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!