Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak hogy ne jöjjön...

Mit csináljak hogy ne jöjjön le olyan hamar az alapozó?

Figyelt kérdés
Reggel felkelek 5kor 6kor,felteszem, az alapozóm és eltelik 3óra és már kezd lejönni,mit csináljak? Nagyon pattanásos a bőröm,és ezért kéne egy jó tanács mert elég ciki. Amúgy elég jó mert sokan dicsérik (maybaline dream matte).Köszi ha tudsz adni valami jó tanácsot! :)
2009. szept. 14. 20:23
 1/3 anonim válasza:
én is ugyanolyat használok és én mindig púderre fikszálni szoktam,persze úgyis elkezd lejönni egy idő után(ha izzadsz vagy sokat nyúlsz ar arcodhoz),de sokkal tartósabb. Púdernek most essence pure skin-t használok és egész szépen fed,de tudom ajánlani a manhattan púderét is.
2009. szept. 14. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:

nem szivatásból, de attól h maybelline... én is sokszor jártam így mondjuk. én szoktam krémet tenni alá (mondjuk lehet h te is) és ilyen avonos personal match vagymit használok. persze ez sem tart egész nap.

egyszer ideges lettem (kicsi, pattis koromban..) és elkezdtem ezt a "reggel-este lemosom és tonik és problémás bőrre való krém hármast, korrektorral, és bőrradír ezerrel" tortúrát :D

egy idő után (kb 1 hónap) tök jó lett a bőröm, és most már, nem is nagyon használok alapozót (bár ha kiüt a ragya akkor ugye a fent leírt avonos okosság)

de ahány emberrel beszéltem, a földi alapozók nem hatnak egész nap... lehet h átverés az egész :S

2009. szept. 14. 21:04
 3/3 A kérdező kommentje:
nem nem teszek krémet de szerintem az lesz,meg veszek egy púdert is majd! Köszi nektek
2009. szept. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!