Lehet suliba? (lent)
Figyelt kérdés
7.-es vagyok, 13,5 éves. szemceruzát használok, korrektort ritkán és spirált heti 2 vagy 3-szor. Vannak szemhéj púderjaim, hétvégén szoktam használni, az iskolába szerintetek lehetne olyat hogy kívül a mozgószeméjam barna és befelé világosodik. (ezt szoktam hétvégén) Megtudom szépen csinálni. A tanárokat nem zavarja...2013. márc. 11. 20:05
1/13 anonim válasza:
hát,ahhoz képeset hogy hetedikes vagy,érdekes h ennyire sminkelsz.mi lesz később? de amugy ha a tanárokat nem zavarja,akko lehet.
2/13 anonim válasza:
Én ennyi idős korban maradnék a spirálnál (ceruza nem is kell) Középsuliban már elkezdheted ezeket a sminkcsodákat, addig csak bulikon. :)
3/13 anonim válasza:
Ha akarod... te dolgod végül is, mondjuk számomra mindig vicces mikor általános iskolás kislányokat látok sminkkel. Valahogy nem illik még hozzátok az ilyesmi. Gyerekek vagytok, nem nők.
4/13 anonim válasza:
Én 14 vagyok, és csak spirált és alapozót használok (sok a pattanásom). Mivel a mi sulinkban tilos a smink, körömfestés, hajfestés...stb. Ha a tanárokat nem zavarja, szerintem nyugodtan csináld meg, mert biztos szép lehet. :))
5/13 anonim válasza:
Hát én is 7-es vagyok, én nem sminkelem magamat egyáltalán, de az osztálytársaim nagy része igen, és ennél amit leírtál sokkal durvábban sminkelik magukat, a tanárok mégsem szólnak rájuk, de szerintem ez tanárfüggő, van amelyik elfogadhatónak tartja, van amelyik nem.
6/13 anonim válasza:
Én 10.-es vagyok,de elég furán szoktam nézni a kiscsajszikat ahogy kijönnek az általános suliból agyonra mázolva. Szerintem fölösleges még így festened magad,majd esetleg középsuliban,de te tudod!:)
Én a helyedben nem tenném.
7/13 anonim válasza:
én 14 múltam de csak alapozót meg szempillaspirált használok.. de te dolgod :D
8/13 anonim válasza:
én gimi első osztályától kezdtem el magamat sminkelni (korrektor+szemceruza), addig eszembe sem jutott.
19l
9/13 anonim válasza:
Én is 7.-be kezdtem el sminkelni de akkor is csak spirál,ed nem mindig. Attól hogy nem akarsz feltűnő szemhéjpúdert használni meg természetes sminket akarsz még akkor sem illik egy 7-es lányhoz ennyi smink.. Még szemceruzát sem ajánlanék,de már jársz bulizni hogy hétvégente használsz szemhéjpúdert? :O érdekes.
10/13 A kérdező kommentje:
egy szóval sem említettem bulit... csak hétvégén ha megyünk vhova akkor egy kis barnát szoktam feltenni igényesen. nem odavágom oszt barna és kész
2013. márc. 13. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!