Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Visszafogottabb köröm suliba?

Visszafogottabb köröm suliba?

Figyelt kérdés

Hétfőn megyek körmöshöz és valami visszafogottabb körmöt szeretnék csináltatni. Valami világosabb színűt szeretnék akár egy kis mintával. Tudnátok nekem linkelni olyanokat amik iskolába is jók? Vagyis nem "kihívóak" mert azt tiltja a házirend.

Kérlek ha tudtok linkeljetek!

2013. jan. 9. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ hány éves vagy?!

Itt az 1. három

[link]

De szerintem a géllak a legjobb:

[link]

[link]

Ez körömlakk de ilyen színben egy géllakk:

[link]

2013. jan. 9. 18:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi!!

13vagyok gél lakkot csináltatok de színeset.

A lazac szìnről mi a véleményetek? Vagy van valami más ilyen "barackosabb" szín.

2013. jan. 9. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a halvány rózsaszín még okés kategóriába. Attól függ milyenek a tanárjaid, mert nálunk már az átlátszó fényért is szólnak:/
2013. jan. 9. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Úristen..annyira itt még nem rosszak, de egy időben nekünk is szóltak, hogy már pedig nem lehet de 1-2tanáron kívül senki sem foglalkozik vele.
2013. jan. 9. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!