Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért baj hogy suliba nem...

Miért baj hogy suliba nem sminkelem magam?

Figyelt kérdés

Iskolába nem sminkelek, max szemceruza. A bnőm pedig mindig megjegyzi hogy iskolába is kéne... meg miért nem sminkelek suliba? Ő bb krém, púder, tus, ceruza, spirál.

Nincs gond a bőrömmel, szép tiszta egyenletes, alapozóm is csak azért van hogyha nagyon kell, egyetlen korrektorom van amit ha kijön egy pattanás arra használom. Szemceruza és spirál ha megyek valahova, kék szemem van és sötétbarna hajam. Feleslegesnek érzem arra a pár órára puccba vágni magam.. pazarolni, hisz olyanok között vagyok akiknek nem feltétlen akarok tetszeni, a barátomnak meg anélkül és azzal is tetszek, nem akarok hódítani a suliba.. Ő lehet azért?

Szerintetek kell a suliba smink?

19L

2013. jan. 18. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha 7 milliárd emberből egyedül a gyökér barátnőd szemét szúrja, hogy nem sminkeled magad, miért nem őt kérdezed meg?
2013. jan. 18. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi baja a bőrödnek akkor ne is kencézd mert azzal csak azt éred el hogy egyre rondább lesz. A barátnőd egy agymosott kiscsaj lehet, akinek agyára ment a sok sminkelés.
2013. jan. 18. 23:23
 3/6 anonim válasza:
98%
Mondd meg neki,hogy mivel neked szép tiszta egyenletes bőröd van így fölösleges "farsangi álarcot" festened magadra. Talán észre veszi magát és többet nem fog piszkálni
2013. jan. 18. 23:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Aki szép, smink nélkül is szép. :)

Mondom ezt én, aki egyébként sminkel még suliba is, bár csak szolidan. Nekem a szolid smink a mindennapjaim részét képezik, így érzem jól magam. A korrektor, szempillaspirál és az ajakápoló kötelező reggel használt termék. Ha a bőrhibákra teszek egy kis korrektort, a számra ajakápolót és a szempilláimat kiemelem egy jó spirállal, rögtön sokkal jobban érzem magam a bőrömben, nagyobb az önbizalmam.

Egyébként nem "kell" smink a suliba, se máshova. Mindenki el tudja dönteni, hogy mikor, hova szeretne sminkelni. Szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, ha egy lány nem sminkeli magát suliba. Ha pedig egyenletes bőrű, szép arcú lányról van szó, kifejezetten jó, ha nem sminkel.

Tudod, a természetes szépségnél nincs szebb! :)

Nekem két közeli ismerősöm is van (az egyik a legjobb barátnőm), aki nem sminkeli magát. Az egyik max. szempillaspirált használ, azt is csak alkalmanként (buli, ilyesmik), a barátnőm pedig nagyon ritkán használ szempillaspirált és szemceruzát.

És smink nélkül is nagyon szépek, soha senki nem szólt be nekik, amiért nem sminkelik magukat! :)

17/L

2013. jan. 19. 08:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyáltalán nem baj, sőt hosszútávon Te teszel jót magadnak azzal, hogy nem vagy folyton kifestve, mert nem károsítod úgy bőröd. Aki szeret, vagy akinek tetszel, az így is csinosnak fog találni. :) 20/F
2013. jan. 22. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:
A legtöbb lány szebbnek érzi magát sminkkel, jobban érzik magukat. Én is szeretem kihozni magamból a maximumot (tus+púder+spirál) de nem sminkelek mindig. A smink azokon is dob, akik alapból is szépek. Ha te szép vagy nem kell sminkelned magad, bár szerintem ez nem arról szól hogy tetszeni akarsz a környezetednek, inkább magadnak. Néha, alkalmakra használhatsz egy keveset, de mindennap tényleg felesleges.
2013. febr. 19. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!