Szeretnék szebb lenni, segítség?
Figyelt kérdés
a hajam nagyon vékonyszálú és kevés is.eddig semmilyen hajvitamin nem használt.Az arcom nagyon fehér, és valahogy a szőke nem áll jól hozzá(melegszőke van most), a szemem kék.Az arcom állandóan piros az orrom és a szemem alatt, mintha ilyen összefüggő kiütés lenne, de ez már megvan kb 10 éves korom óta.Alapozóból rimmel cool mate hab állagú van de valahogy lefolyik mindig.A fekete tus se áll jól a világos bőrömhöz.meg amilyen ritka a szemöldököm az meg egyenesen szörnyű.van valami hámlasztókrém amely segítene sebes arcomon?2009. szept. 11. 10:14
1/5 anonim válasza:
kozmetikushoz menj, ő majd segít és szebb leszel.
2/5 anonim válasza:
Először menj szoláriumba, kicsit barnább lesz a bőröd. Aztán fodrászhoz, hogy átvágja a hajad. Használj hajpakolást és szedhetsz vitamint is. Aztán kozmetikus. Ő majd megpróbálja eltüntetni a piros foltokat, megmutatja, hogy milyen smink áll jól és a szemöldöködet is kihúzhatod ceruzával vagy a kozmetikus befesti és úgy többnek fog tűnni.
3/5 anonim válasza:
Igazuk van az elöttem szóloknak!
Tegyél érte valamit hogy ne így legyen.NE sminkel probáld elfedni az arcod azzal inkább csak emeld ki ami szép rajtad.
ÉS még annyi hogy növeld az önbizalmad amitől a kisugárzásod is jobb lesz,szebb leszel!!!
4/5 anonim válasza:
Jók az elöttem szólók válaszai,én csak azt tudom javasolni, nem tudom milyen a hajad.De a hullám dúsabb hatást mutat.
5/5 anonim válasza:
én meg...türhető barna voltam és hétvégén voltam a Balatonon..úgy lebarnultam hogy félek tükörbe nézni...1 hét alatt már kezdek hozzászokni..de miért nem akarsz fehér lenni? én nagyon szeretnék..soikkal több jminden áll jól hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!