Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik szempillaspirált...

Melyik szempillaspirált ajánljátok?

Figyelt kérdés
Eddig a Lovely a jól bevált citromsárga spirálját használtam. Nagyon bevált.. Gyönyörüen megemelte a pillákat, szétválaszototta. Az ívelésével és a dúsításával sem volt bajom. Csak most fog elfogyni..és keresek egy ilyesmi spirált. (nem szeretek újra vásárolni :)- rossz tulajdonság)Tudtok egy iylesmit ajánlani??
2013. febr. 17. 16:33
 1/10 anonim válasza:
100%

eloazor is?mert rossz szokas az,h ujravasarolod?

masreszt: ez mindenkinek mas, de en pl one by one-t hasznalok (maybelline) es nekem az valt be eddig a legjobban

2013. febr. 17. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Pedig pont ezt a lovely spirált akartam ajánlani, én is ezt használom és egyszerűen imádom. Alapból szépen megemeli, íveli a pillákat, nem tapad tőle össze a pillám még 3 rétegben sem, és olcsó. Kell ennél több?! :D Szerintem, ha ez bevált, vedd újra. Minek próbálkozni, ha megtaláltad azt a spirált, amivel elégedett vagy?? :D

Egyébként én egyszer max factor spirált akarok kipróbálni, de most 2 spirálom is van, úgyhogy egyenlőre elhasználom ezeket, aztán, ha akciós lesz, veszek max factor spirált :D

2013. febr. 17. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Rimmel: Scandel'eyes vagy Max Factor: Masterpiece Max
2013. febr. 17. 16:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Maxfactor 2000 Calorie :)
2013. febr. 17. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Max Factor nagyon jó, szinte mindegyik. Én a False Lash Effectet és a Fusiont használom. (Mellette nekem is van még 2 a Lovely Curling Pump Upból.)
2013. febr. 17. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Maybelinne Rocket - ez a legújabb ettl a márkátől, nemrég vettem de csak pozitívat tudok róla mondani, nagyon jó :)
2013. febr. 17. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
ArtDeco Lash designer.
2013. febr. 18. 22:05
 8/10 anonim ***** válasza:
57%
Essence - i love extreme - tök jó nagy pillákat csinál és az ára is jó:)
2013. febr. 20. 01:45
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

És a Max Factor 2000 calorie spirálnak 3 fajtája van..

Melyik a legjobb??

2013. márc. 2. 12:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Max Factor Clump Defy. :) Igaz, nem épp egy Lovely kategória árban, de nagyon jó. (igaz, szombaton vettem, de azóta minden nap az van rajtam, és fantasztikus)

A Maybelline Rocket Volum se rossz (kb 3 hete vettem), de borzasztó híg a festék, így hajlamos összetapasztani a pillákat. Én egyelőre várom, hogy besűrűsödjön.

Amit még nagyon szeretek az a Maybelline Illegal Length, viszont eleinte ez is nagyon híg volt, kb 2 hónap után lett megfelelő az állaga.

Maybellineből ami nekem eddig a legjobban tetszett az a Colossal - Cat Eyes, na, annak alapból megfelelő volt már az állaga, és szép pillákat csinál.

Rimmeltől az a legegyszerűbb spirál sem rossz, de azért nem a legjobb, mondjuk jó benne, hogy elég olcsó, én leárazva kb 1000ért vettem 2 hete.

Amit nagyon nem ajánlok, az az Avon Supershock. Legalábbis a vízálló változata. Nekem alapból nagyon szép hosszú, dús, ívelt pilláim vannak, napi szinten kapom a kérdést, hogy milyen spirált használok, sokszor megkérdezik, hogy műszempilla-e, de ettől a spiráltól nagyon csúnyák lettek a szempilláim. Összeragadtak úgy összvissz 3-4 szálasba, és fúj, nagyon csúnya volt.

2013. márc. 12. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!