Melyik szempillaspirált ajánljátok?
eloazor is?mert rossz szokas az,h ujravasarolod?
masreszt: ez mindenkinek mas, de en pl one by one-t hasznalok (maybelline) es nekem az valt be eddig a legjobban
Pedig pont ezt a lovely spirált akartam ajánlani, én is ezt használom és egyszerűen imádom. Alapból szépen megemeli, íveli a pillákat, nem tapad tőle össze a pillám még 3 rétegben sem, és olcsó. Kell ennél több?! :D Szerintem, ha ez bevált, vedd újra. Minek próbálkozni, ha megtaláltad azt a spirált, amivel elégedett vagy?? :D
Egyébként én egyszer max factor spirált akarok kipróbálni, de most 2 spirálom is van, úgyhogy egyenlőre elhasználom ezeket, aztán, ha akciós lesz, veszek max factor spirált :D
Köszönöm mindenkinek a választ!
És a Max Factor 2000 calorie spirálnak 3 fajtája van..
Melyik a legjobb??
Max Factor Clump Defy. :) Igaz, nem épp egy Lovely kategória árban, de nagyon jó. (igaz, szombaton vettem, de azóta minden nap az van rajtam, és fantasztikus)
A Maybelline Rocket Volum se rossz (kb 3 hete vettem), de borzasztó híg a festék, így hajlamos összetapasztani a pillákat. Én egyelőre várom, hogy besűrűsödjön.
Amit még nagyon szeretek az a Maybelline Illegal Length, viszont eleinte ez is nagyon híg volt, kb 2 hónap után lett megfelelő az állaga.
Maybellineből ami nekem eddig a legjobban tetszett az a Colossal - Cat Eyes, na, annak alapból megfelelő volt már az állaga, és szép pillákat csinál.
Rimmeltől az a legegyszerűbb spirál sem rossz, de azért nem a legjobb, mondjuk jó benne, hogy elég olcsó, én leárazva kb 1000ért vettem 2 hete.
Amit nagyon nem ajánlok, az az Avon Supershock. Legalábbis a vízálló változata. Nekem alapból nagyon szép hosszú, dús, ívelt pilláim vannak, napi szinten kapom a kérdést, hogy milyen spirált használok, sokszor megkérdezik, hogy műszempilla-e, de ettől a spiráltól nagyon csúnyák lettek a szempilláim. Összeragadtak úgy összvissz 3-4 szálasba, és fúj, nagyon csúnya volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!