Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen gyakran kell kimosni a...

Milyen gyakran kell kimosni a sminkszivacsot, szempillaspirált?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy a szempillaspirált is például naponta ki kell mosni, ez igaz?

És mi van a finom szőrecsetekkel? (arcpirosító, púder)

A spirált itt olvastam: [link]

2013. febr. 11. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell lemosni... istenem.. te jó ég.. a sminket.. amit magadra kensz szempillaspirált a pilláidra.. azt kell lemosni. amúgy a sminkszivacsokat minden nap (este), hogy másnapra tiszta legyen és ne kend fel a baciktól és az állott alapozótól meg sminkektől hemzsegő cuccost magadra ezzel irritációt vagy ilyesmit okozva.
2013. febr. 11. 14:00
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség, hogy le kell mosni a spirált. Majd reggel kispirálozom vele a szemem, aztán otthagyom elöl, hogy beszáradjon, este meg mossam le? Ha meg visszateszem rendesen a kefét a tubusba, akkor meg nem mindegy? Szerintem csak azért találták ki, mert így pillanatok alatt elfogy, és vehetsz újat.

Én a duo fibre alapozóecsetet kb. hetente mosom ki, a többit nagyjából kéthetente, a szemhéjpúderecseteket attól függ, hogy milyen színeket használok velük. Van, hogy 1 használat után kimosom, máskor meg azt is 2 hetente. A mosások között le szoktam őket néha törölni sminklemosó kendővel.

2013. febr. 11. 14:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj meg olvasni!

Az van odaírva hogy "...minden este alaposan le kell mosni!”

Hogy a francba mosnál már ki egy szempillaspirált?

Az ecseteket attól függ milyen gyakran használod.

Havonta 1x sztem elég, én nem szoktam többször, bár én használat közben folyamatosan törlöm meg mosom őket és csak úgy hagyom ott.

2013. febr. 11. 14:07
 4/11 A kérdező kommentje:

Ez van a cikkben: "Nagyon fontos, hogy a szempillaspirált is minden este alaposan le kell mosni!”

Tehát nem azt írja, hogy a festéket kell lemosni, hanem magát a spirált.

Én tudok olvasni.

2013. febr. 12. 13:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, az van odaírva, hogy lemosni.. nem megmosni. A szemről lemosni mindennap alaposan. Istenem.. ennyire értetlen ember már hogy létezik. Te komolyan ilyen vagy vagy csak megjátszod, mert hogy ezt még az 5.-es unoka tesóm is első olvasásra tudta...és nem is mondtam neki semmit.
2013. febr. 12. 13:44
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Tanuld meg.. a lemosni és a megmosni nem ugyan az. Lemosni az annyit tesz, hogy ahová felkented, onnan lemosod. A megmosni pedig azt, hogy magát az eszközt megmosod. Nem tanították magyarból. Amúgy meg ha megmosod baktériumokkal lehet tele majd a tubusod a sok vizezem meg megtörlöm mozdulattól és dobhatod ki.
2013. febr. 12. 13:47
 7/11 A kérdező kommentje:
te meg megtanulhatnál helyesen írni, ahelyett, hogy másokat oktatsz :) nem unoka tesóm, hanem unokatesóm! jó reggelt!
2013. febr. 13. 09:37
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
jó reggelt neked, kis oktató... te meg értelmezni... az súlyosabb bűn, mint egy kis space.. :)
2013. febr. 13. 16:11
 9/11 anonim ***** válasza:
57%
te totál nem vagy norm vagy.. és még te oktatsz ki másokat, egy ilyen dolog miatt...? örülj neki, hogy egyáltalán választ kapsz erre az alapból idétlen kérdésedre, nehogy még te oktassál másokat. Ha olyan nem normális vagy akkor mosd meg a szempillaspirálod aztán rájössz magad. Tapasztalat teszi az embert. Legfeljebb elveszted a spirál árát, de majd tanulsz a saját hibáidból. Nehogy már te oktass ki másokat..tanulj meg rendesen értelmezni dolgokat.
2013. febr. 13. 16:18
 10/11 anonim válasza:
100%

Itt úgy érti, hogy a szempilládról szedd le a festéket .

Ne az ecsetről.

2013. febr. 17. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!