3D szempilla hosszabbító tanfolyam?
ok. egy kérdésed volt összesen: "Valamilyen végzettség kell hogy eltudjam kezdeni, illetve ha elvégzem a tanfolyamot itthon tudjam is csinálni, persze megfelelő eszközökkel?"
válasz: hívd fel az iskolákat, ahol oktatják, és megmondják. de olyan, hogy szempillahosszabító kisiparos, nincs, vállalkozóit nem lehet rá kiváltani. tehát vagy kozmetikus, vagy körmös, vagy fodrász végzettség kell hozzá legalább.
Szia!
Én 2 éve építek 3D szempillát.
Semmilyen végzettség nem szükséges hozzá.
Nagyon ajánlom,de kell hozzá legalább fél év,mire kialakul a vendég kör, és sikerül 2-3 órán belül"megcsinálnod" egy szempárt.
Én is otthon dolgozom.
Bár én Luxlash-t végeztem, de nem igazán segítik a"pályám" (csak a facebook-ot már érdemes megnézni, hogy mennyire nincs ott élet, az mindent elárul), szóval a [link] -t ajánlom.Az oktatássokkal részletesebb, egy világszintű cégről van szó, és mindenhol ott vannak.
Ha van konkrét kérdésed, szívesen segítek, írj privibe.
Remélem segítettem?!
Köszönöm az utolsó 2 HASZNOS választ.Nézegettem én is neten, és persze kell idő mire belejönnék, de nagyon érdekel ez is a masszőrködés mellett.
A kötekedő kommentelőnek pedig: úgy tűnik 2en is megértették mire gondolok.Nyilván nem szempillahosszabbításból szeretnék megélni, és mint írtam, ezt masszőröknekis ajánlják és mivel több mint valószínű hogy ebben a szakmában fogok elhelyezkedni így nem hátrány ha van egy kis kiegészítő tanfolyamom is emellett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!