Hol lehet kapni színes szempilla spirált?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 20:58
1/7 A kérdező kommentje:
Mert mindenhol csak feketét találok...
2013. febr. 17. 21:37
2/7 anonim válasza:
Már egy ideje nem láttam avon katalógust, de abban volt kék, zöld, lila és időszakosan arany is.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnéztem az Avon honlapját, a feketén kívül csak barnás feketét találtam, más milyet nem. Kerestem fodrászkellékes boltokat, de nem találtam olyat, ahol árulnak szempillaspirált. Be tudnád linkelni?
2013. febr. 24. 16:14
5/7 anonim válasza:
Nem tudom ebayhez hogy állsz, de ott van fent.
6/7 anonim válasza:
LB-mnek voltak régebben tök jó színes szempilla spiráljai, és pár hónapja megkérdeztem h hol vette. nem vagyok benne biztos, de talán Müller. (mondom, nem biztos, már nem emlékszem) de olyan krva jó pirosa volt h még suliban használtam *.*
7/7 anonim válasza:
A mostani Avon katalógusban van lila, kék és türkiz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!