Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műszempilla ballagásra túlzás?...

Műszempilla ballagásra túlzás? (8. os)

Figyelt kérdés

A mûszempillán kívül (nem 20 centis!) csak egy barnás-bézses szemhéjfesték és ajakápoló lenne rajtam. Max pici rúzs alá, hogy legyen egy kis színe a számnak. Mit gongolnátok, ha meglátnátok egy 15 évest mûszempillával? Persze csak a ballagásra, hétköznapra semmiképp! Egyböl rib@ncnak tituálnátok?

:)

A ruhánk sima fekete-fehér lesz, ha ez számít valamit és a cipõm is max. 8 centi lesz!

2013. febr. 17. 09:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%

Nem a műszempillától lesz valaki ribi!!

Amúgy, én visszagondolva már úgy látom, hogy még az esküvőmre is túlzás volt, jobb lett volna néküle, túá mű hatása volt, pedig nem valami olcsó gagyi volt, hanem sminkes tette fel, szálanként, mégis furcsa volt.

2013. febr. 17. 09:40
 2/23 Andii1 ***** válasza:
66%
Egyátalán nem túlzás ,nekem is lesz. Bátran rakasd fel,hétköznapokon nekem sincs fent! :)
2013. febr. 17. 09:59
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem túlzás ennyi idősen, főleg ballagásra.
2013. febr. 17. 10:07
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is túlzás, esetleg gimis ballagásra, de arra is fölösleges!
2013. febr. 17. 13:02
 5/23 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem sokkal jobb egy jól megválasztott, dúsító spirál. Tapasztalat, hogy egy jó spirállal nagyon szépen ki lehet emelni a szemeket, mégis természetes marad a hatása.

Én úgy gondolom, hogy egy 15 éves lánynak nincs szüksége műszempillára, sem ballagás alkalmából, sem máskor.

2013. febr. 17. 16:19
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem lszel tőle ri-banc, de attól még teljesen felesleges.
2013. febr. 17. 19:22
 7/23 A kérdező kommentje:

Na úgy látszik az elõzõ kommentem nem ment el.

Azért akarom, hogy legalább a tekintetem legyen szép ha már a szemem meg mindenem ronda. Néhány barátnõm meg is jegyzi, hogy "Milyen csúnya a........-od/ed!" Legalább így lenne valamennyi önbizalmam. Meg a szempilláim bénák. Elég egyenesek ráadásul sok hullik ki. Pedig nem sminkelem magam, szóval nem az estiblemosás miatt.

Úgyhogy mondom..ha már minden másom ronda legalább ez legyen, de még hezitálok!

Köszönöm a válaszokat! Mentek a zöld kezek! :)

2013. febr. 18. 14:52
 8/23 A kérdező kommentje:
Nem lesz mûszempilla! Úgy döntöttem inkább keresek egy jó dúsító-hosszító spirált, ahogy javasoltátok! Köszi, hogy nem hagytátok, hogy mûbaba legyek! :)
2013. márc. 4. 18:11
 9/23 anonim ***** válasza:
jól döntöttél :)
2013. márc. 10. 17:54
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
de nem a műpilláktól leszel műbaba. ahogy írtad, nem lesz túlzó a sminked, és egy nem túl feltűnő egyszerűbb műszempilla csak feldobja a sminked. ez nem rib@ncos inkább igényes és szép. nekem is volt a 8.os ballagásomon műszempillám. (mondjuk az én sminkem picit durvább volt xDD)
2013. márc. 10. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!