Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műszempilla ballagásra túlzás?...

Műszempilla ballagásra túlzás? (8. os)

Figyelt kérdés

A mûszempillán kívül (nem 20 centis!) csak egy barnás-bézses szemhéjfesték és ajakápoló lenne rajtam. Max pici rúzs alá, hogy legyen egy kis színe a számnak. Mit gongolnátok, ha meglátnátok egy 15 évest mûszempillával? Persze csak a ballagásra, hétköznapra semmiképp! Egyböl rib@ncnak tituálnátok?

:)

A ruhánk sima fekete-fehér lesz, ha ez számít valamit és a cipõm is max. 8 centi lesz!

2013. febr. 17. 09:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szerintem túlzás a műszempilla, főleg egy általános iskolás ballagásra.

(Főleg ha arra gondolok, ahogy én ballagtam: csak a hajamat vasaltam ki, de még az is visszagöndörödött...)

2013. márc. 11. 15:54
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha javítani akarsz a szempilláidon vegyél ricinusolajat. Az szépen kierősíti őket. Felgyorsítja a pillák növekedését, illetve több nő a maximális hosszra, ezért sokkal dúsabb lesz. (Sokkal, ez relatív, de biztos, hogy javulni fog.) ;)
2013. márc. 11. 17:15
 13/23 A kérdező kommentje:
Van ricinusolajom és használom is régóta de nem akar használni. Mindegy..majd kifestem valahogy és kész. Mindenkitõl bocs a kifejezézéft de konkrétan lesz@r0m az egészet. Már belefáradtam..minek erõlködjek, hogyha úgyis hozom majd a formámat és úgy nézek majd ki mint ahogy szoktam..sz@rul. Nem hiszem hogy lesz mûszempilla. Igazából kenhetek egy kíló alapozót magamra, rakathatok mûszempillát, kifesthetem mindenem, de attól még ugyanolyan ocsmány pofám lesz!
2013. márc. 11. 19:43
 14/23 anonim válasza:
Ne becsüld le magad! a lényeg az, hogy érezd jól magad, és sz@rd le hogy hogy nézel ki... amúgy vigyél fel egy kis púdert, ha kell korrektort, szempillaspirál és kész a laza smink! ne törődj ezzel annyit, inkább érezd jól magad! :)
2013. márc. 13. 19:11
 15/23 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Ha gondolod küldj egy képet priviben és segítek, hogy mit változtass, hogy szebb legyél.
2013. márc. 13. 20:19
 16/23 A kérdező kommentje:

Utolsó kettõ válaszolónak: Köszi, hogy próbáltok lelket önteni belém de menthetetlen vagyok! Az arcom semmilyen sminktõl és/vagy mûszempillától nem fog megváltozni! Képet inkább nem küldök nehogy legyen egy rossz emléked, de azért köszi! :)

Rajtam nincs mit változtatni..mármint fölösleges mert próbáltam már az új frizura dolgot meg ilyenek de nem jött be. Azt meg, hogy a sminktõl megváltoznék már én sem hiszem. Amúgy se viselem el magamon még a szempillaspirált sem, nemhogy a mûszempillát..mit akarok én? Elmondom..láthatatlan lenni.

2013. márc. 18. 21:30
 17/23 anonim ***** válasza:
Túlzásba viszed a hisztit. Minden 10enéves csajszi elégedetlen, de te még túl is spanolod magad. Mond meg ŐSZINTÉN, mitől jobb, ha alulértékeled magad, hogy lesz jobb, ha csak arról sírsz, hogy ilyen meg olyan ronda vagy, és nagy kegyedben nem küldesz senkinek képet, nehogy szegény áldozatnak "legyen egy rossz emléke"???? Szedd össze magad! Nem sírni kell, igyekezz! Igyekezz minden tőled telhetőt megtenni!
2013. márc. 19. 11:40
 18/23 A kérdező kommentje:

Igyekeztem elhiheted! Sportoltam, ápoltam a hajam és a böröm, megpróbáltam mindent de attól még az arcom ronda maradt. Nem siratom magam azon már túl vagyok..most már csak szimplán lesza rom. Fölszedtem 7 kilót és így jól érzem magam, addig amíg nem megyek suliba és nem dagadtoz le megint valaki. Mindig ki vagyok békülve magammal egy ideig de olyan gyorsan elszáll amikor beszólogatnak mindenért. Az öltözködésemmelbis bajuk van de mondom..lesz@rom. Csak így már megint ugyanott vagyunk mint pár éve..1 szál barátom nem volt. Aztán ezt megszoktam és befeléforduló lettem.

:)

2013. márc. 19. 13:48
 19/23 A kérdező kommentje:
Próbálom összeszedni magam..megint elkezdtem edzeni. Amikor azokat írtam túldramatizáltam, tudom csak hát "olyan" napjaim voltak és olyankor hajlamos vagyok hisztizni, bocsi! :) Most úgy vagyok vele, hogy edzem egyet, rendberakom magam kívül-belül és holnap új erõvel vágok neki az egésznek! Mit szólsz? :)
2013. márc. 19. 17:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem hülye ötlet, de igenis sírsz, és nem szarod le, ez úgy világít, mint a reflektor. Muszáj küzdeni minden nap, hidd el én sem vagyok elégedett, pedig már elmúltam 10enéves jócskán. Másrészt tudom, hogy a szépségért meg kell szenvedni, az meg hogy mit mondanak mások... nagy ügy, nekem sem voltak barátaim sokáig, mert az oszttársnőim kiközösítettek. Aztán másik suliba mentem, és minden rendbejött.
2013. márc. 19. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!