Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemoldok piercingnel 28 nap...

Szemoldok piercingnel 28 nap elteltevel mar szabad vizzel erinteznie?

Figyelt kérdés
az normalis hogy piros a piercing helyeben?(szal ha ki veszem a pc-t akkor belul piros/rozsaszin)
2013. febr. 15. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem 28 nap után már simán érheti víz. Igaz, nekem nem szemöldök piercingem van (orr, tragus), de kb 1 hétig vigyáztam, hogy ne érje víz utána már rendesen érte. Nem lett belőle baj. Csak arra kell ügyelni, hogy tiszta víz érje, szappan, arctisztító ne kerüljön oda.
2013. febr. 16. 17:43
 2/3 A kérdező kommentje:
mert?
2013. febr. 16. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Mit mert? Érheti TISZTA ÁTFOLYÓ víz, attól semmi baja nem lesz. Csak nem szabad áztatni, és pl. szappannal mosni. Normális ha piros, ha sebes kenegesd hidrogén-peroxiddal.
2013. febr. 16. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!