Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti mikor kezdtétek el magatoka...

Ti mikor kezdtétek el magatokat sminkelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ti mikor kezdtétek le magatokat sminkelni? milyen volt az első sminketek? Anyutok szólt hozzá valamit?

Köszi a válaszokat ;)

2013. febr. 8. 20:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Úgy 13 évesen kezdtem,és titokban sminkeltem magam,de persze csak szempillaspirállal,és úgy bújtam nehogy észrevegye anyum,mikor hazaértem suliból,le is mostam rögtön,vagy még a suliban :D Utána mikor rájött,nem mondott semmit,csak hogy tudta nagyon jól hogy sminkelem magam.

Azóta attól függ mennyi időm van reggel,és mennyi kedvem,van amikor szempillaspirál,szemceruza és még szemhéjtus is,van amikor meg semmi,csak a suliban egy kis szemceruzát rakok fel.

De az egyetlen ami mindig van rajtam az a piros rúzs:))Még ha alszom is piros a szám :D

15/l

2013. febr. 8. 23:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Kb. 12-13 évesen, mikor megjelentek az első pattanásaim. Anyám maga adott nekem alapozót, hogy ne nyavalyogjak már. Takarni semmit nem takart, ellenben szép sárga lett tőle a fejem, de én boldog voltam, hogy most aztán elfedtem a pattanásokat. Aztán még mindig 13 évesen használni kezdtem korrektort, szempillaspirált, szemcerkát és szájfényt. A szemcerka fekete volt, és a vízvonalat húztam ki vele, amitől optikailag kisebbek lettek, a korrektor miatt foltos lett a fejem, a spirál meg folyton elkenődött. Borzalmasan nézhettem ki, így most belegondolva, de mindenkinek meg kell fizetnie a tanulópénzt. 14 éves koromra már egész normális sminkeket tudtam csinálni.
2013. febr. 9. 09:52
 13/14 anonim válasza:
En is ugy 13-14 eves koromba kezdtem, de csak alkalomszeruen.15 eves koromba kezdtem naponta sminkelni magam, de csak szemcerkaval es spirallal.Anyukamat csak annyi zavarta, hogy minden nap hasznaltam:)
2013. febr. 9. 09:54
 14/14 anonim ***** válasza:

13 évesen használtam alapozót és púdert napi szinten. (esetleg labellot, vagy más ajakbalzsamot)

14 évesen e mellé + még szempillaspirált.

16 vagyok, hétköznapra most sem szoktam ennél sokkal extrábban sminkelni, néha pirosító, bronzosító (persze ez a kettő nem egyszerre :D), szemceruza. Tussal hétköznap nincs kedvem bajlódni, így azt csak bulizásra, alkalmakra szoktam.

Anyu nem szólt hozzá semmit, úgy se lett volna semmi értelme.:)

2013. febr. 11. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!