Ti mikor kezdtétek el magatokat sminkelni?
Sziasztok! Ti mikor kezdtétek le magatokat sminkelni? milyen volt az első sminketek? Anyutok szólt hozzá valamit?
Köszi a válaszokat ;)
Úgy 13 évesen kezdtem,és titokban sminkeltem magam,de persze csak szempillaspirállal,és úgy bújtam nehogy észrevegye anyum,mikor hazaértem suliból,le is mostam rögtön,vagy még a suliban :D Utána mikor rájött,nem mondott semmit,csak hogy tudta nagyon jól hogy sminkelem magam.
Azóta attól függ mennyi időm van reggel,és mennyi kedvem,van amikor szempillaspirál,szemceruza és még szemhéjtus is,van amikor meg semmi,csak a suliban egy kis szemceruzát rakok fel.
De az egyetlen ami mindig van rajtam az a piros rúzs:))Még ha alszom is piros a szám :D
15/l
13 évesen használtam alapozót és púdert napi szinten. (esetleg labellot, vagy más ajakbalzsamot)
14 évesen e mellé + még szempillaspirált.
16 vagyok, hétköznapra most sem szoktam ennél sokkal extrábban sminkelni, néha pirosító, bronzosító (persze ez a kettő nem egyszerre :D), szemceruza. Tussal hétköznap nincs kedvem bajlódni, így azt csak bulizásra, alkalmakra szoktam.
Anyu nem szólt hozzá semmit, úgy se lett volna semmi értelme.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!