Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha ma este kiveszem a helix...

Ha ma este kiveszem a helix piercingemet, úgy hogy még be van gyulladva, és pihentetni szeretném, reggelre nem forr össze?

Figyelt kérdés
A helix piercingemet augusztusban szúrattam,de mivel éjszaka véletlen mindig ráfordulok arra az oldalamra,ezért azóta is piros az egész fülem,és ha hozzáérek/ráfekszek fáj.ha most kiveszem,pihentetni,akkor reggel még vissza tudom rakni?
2013. febr. 6. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mert ha gyulladt akkor még gyorsabban összenő:/
2013. febr. 6. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:

a helix nem tudom mennyiben tér el összeforrásilag egy sima piercingen de a simát sem veheted ki mig be nem gyogyul.másrészt ha gyulladt akkor nagyon fáj visszatenni mellesleg ujra felsérted ezáltal még késöbb gyogyul meg.

csak azt tudod tenni h nem fekszel rá.

2013. febr. 6. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem semmiképp ne vedd ki, mert be fog forrni reggelre. Nekem tragus piercingem van, én is ráfekszem néha véletlenül és akkor reggel fáj, én Bepanthen Plus krémmel szoktam kenegetni.
2013. febr. 6. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Octeniseptet javaslom mindenkinek, a Bepanthen nem erre való.
2013. febr. 6. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Octeniseptet, esetleg kamillateát ajánlom.

Egyébként Octenisept-re megéri beruházni ha piercinged van. :)

Fertőtlenítsd vele legalább reggel és este, rendbe fog jönni.

Ne szedd ki az ékszert, mert nem fogod tudni visszarakni.

2013. febr. 7. 16:37
 6/6 Tojasleves válasza:
54%

minek pihentetni? A szervezetet azért küzd, hogy kilökje az idegen anyagot, és forrjon be a seb, ezért van gyulladásban.

Ha kiveszed az ékszert nagyon gyorsan szűkülni fog a lyuk, lehet 5 perc után sem fogod tudni visszarakni.

Pénzkidobás, felesleges fájdalom, miegyéb.

hagyni kell, tisztán tartani, begyógyul szépen. Nem kellenek különleges kenőcsök, meg bizbaxok.

Tisztán kell tartani, és nem piszkálni.

Tapasztalatból mondom, sok piercing gazdája vagyok már.

2013. febr. 7. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!