Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet ilyen fül ékszert...

Hol lehet ilyen fül ékszert venni?

Figyelt kérdés

a helix pc-re gondolok.(amiból 2 van egymás alatt)

[link]

NAGYON tetszik *.* de még sosem találkoztam ilyennel ékszerboltokban, vagy lehet nem nézek szét eléggé. vagy csak rendelni lehet ilyen szépet?

2013. jan. 25. 21:12
 1/9 A kérdező kommentje:
bocsi rossz a link, ezt akartam belinkelni: [link]
2013. jan. 25. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Tetkó-piercing szalonban nézd meg, nem tudom merre laksz, de én Debrecenben tudok egy jó helyet, ahol nagy a választék.
2013. jan. 25. 23:15
 3/9 A kérdező kommentje:
debreceni vagyok:) mondhatod:DD
2013. jan. 25. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Ohh, ez a hely engem is érdekelne, megosztanátok? Lyukasztanak is ott, ha igen milyen árban?
2013. jan. 26. 13:38
 5/9 A kérdező kommentje:
jó lenne tudni_:)
2013. jan. 26. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok: Testimesék Tetováló szalon, Batthyányi utca. Ott rengeteg piercing van, szerintem biztosan találsz ilyet is :)
2013. jan. 26. 20:08
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:) és szerinted ilyennel ki lehet szúratni vagy max ilyenre cserélni később?
2013. jan. 26. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyennel nem fogják neked seholsem megcsinálni, max kicseréled később nekem 8hónap volt mire úgy ahogy rendbe jött, de bizsut nem szerencsés belerakni könnyen elfertőzhet stb.. Én is szeretnék ilyen fülbevalót de még sehol nem láttam M.o.-n :S
2013. jan. 26. 23:06
 9/9 A kérdező kommentje:
de kár:( azért köszönöm!:)
2013. jan. 27. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!