Túlságosan felfrissülök mikor lemosom a sminket este, és nem tudok utánna elaludni. Mit tegyek?
Krémes állagú lemosót használok a szememre, az egész arcomra meg habzó lemosót. Tehát utánna vízzel meg kell mosnom, és ez annyira felfrissít hogy elmegy az álmosság. :)
Van valami módszer hogy ne kelljen vizet használnom, de a bőröm se zsírosodjon be?
nekem még sosem volt ilyen bajom :)
este letusolok, közben a clean and clear shine controllal lemosom a kis arcomat, ebben vannak kis radírozógolyók, a sminket is leviszi, utána törcsi, hidratáló krém, és megyek csicsikálni, mert el vagyok dőlve mint a rohadt nád :)
nagyon erősen ajánlom, h vízzel (is) mosd le az arcod, méghozzá meleggel, mert az leviszi a lemosó maradványait, és nem lesz ragyás a fejed. nekem pl sosem az, max 1-1 kijön mensi előtt, de az normális.
ezeket teljes jószándékkal mondom neked, ne rontsd el az arcbőröd szépségét.
sok sikert, épülést, szépülést, jó álmokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!