Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Túlságosan felfrissülök mikor...

Túlságosan felfrissülök mikor lemosom a sminket este, és nem tudok utánna elaludni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Krémes állagú lemosót használok a szememre, az egész arcomra meg habzó lemosót. Tehát utánna vízzel meg kell mosnom, és ez annyira felfrissít hogy elmegy az álmosság. :)

Van valami módszer hogy ne kelljen vizet használnom, de a bőröm se zsírosodjon be?

2013. jan. 6. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne lefekvés előtt mosd le páldául, hanem amikor hazaérsz, és már nem mész aznap sehova.
2013. jan. 6. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
tonik víz helyett de tényleg jó ötlet hogy ne lefekvés elött mosd le hanem elöbb.
2013. jan. 6. 18:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Olyan csak ritkán szokott lenni. Minden nap este 11 körül érek haza, hétvégén meg hajnalba, és akkor már egyből feküdnék le aludni.
2013. jan. 6. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél sminklemosót,az kevésbé frissít fel,mint a víz.Én nem annyira sminkelem magam,de minden este lefekvés előtt megmosom vízzel az arcom,én így jobban tudok elaludni.
2013. jan. 6. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt most olyan sminklemosóra gondolok,amit nem kell vízzel lemosni.
2013. jan. 6. 18:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vízzel mosd meg az arcod. Csak a hideg víz frissít fel. Meg párologtass a szobádban levendula illóolajat.
2013. jan. 6. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Vágj le lefekvés előtt egy stampó barackpáleszt, rögtön odalesz a frissesség :)
2013. jan. 6. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem még sosem volt ilyen bajom :)

este letusolok, közben a clean and clear shine controllal lemosom a kis arcomat, ebben vannak kis radírozógolyók, a sminket is leviszi, utána törcsi, hidratáló krém, és megyek csicsikálni, mert el vagyok dőlve mint a rohadt nád :)

nagyon erősen ajánlom, h vízzel (is) mosd le az arcod, méghozzá meleggel, mert az leviszi a lemosó maradványait, és nem lesz ragyás a fejed. nekem pl sosem az, max 1-1 kijön mensi előtt, de az normális.

ezeket teljes jószándékkal mondom neked, ne rontsd el az arcbőröd szépségét.

sok sikert, épülést, szépülést, jó álmokat! :)

2013. jan. 6. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!