Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak szerintem gáz, ha egy...

Csak szerintem gáz, ha egy nemrég végzett, díszítésekben nem túl ügyes körmös rögtön elmegy szalonba dolgozni, és ugyanannyit kér, mint aki szépen dolgozik?

Figyelt kérdés
Csúnyák a festések, a minták olyan lehetetlenek, nem esztétikus, nem szépek! Mégis önkritika nélkül elmegy szalonba dolgozni. Ráadásul a face-re is felteszi a "referencia munkáit" a szalon oldalára!
2013. febr. 5. 14:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
és oklevéllel csak alkalmazott lehetsz, és mint tudjuk, elég kevés helyen keresnek alkalmazottat. viszont ha mégis, annak kérik az okj-s végzettséget, mert feltételezik, hogy jobban dolgozik.
2013. febr. 7. 14:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Pedig azt mondják, hogy egy okleveles tanfolyam sokkal jobb, mert gyakorlat orientált, és nem tanítanak meg sok felesleges dolgot, mint okj-n!
2013. febr. 7. 15:07
 13/15 anonim ***** válasza:

ja. 4 napos gyakorlat :D tényleg hasznos :DDD

ez most ugye, csak vicc volt? :D

hidd el, amit az okj-n tanítanak, abból kb semmi nem felesleges. sőt. sajnos nem is elég még az az idő sem. ott is nagyon kevés a gyakorlat. viszont ha jó helyre megy az ember, akkor megkapja a jó alapokat, mert ugye, a neve is alaptanfolyam, amire aztán lehet építeni is. az oklevelesre semmit nem lehet építeni, mert nem tanít meg lóf@szt sem.

2013. febr. 7. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:
gyakorlatorientâlt=nincs elmélet...csak azt nem tudom, hogy lehet szakember, aki a szakma alapjait se tudja.
2013. febr. 8. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:
egy okleveles tanfolyammal a büdös életben nem lesz szakember,max szakbarbár.
2013. febr. 8. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!