Rosszul dolgozik a körmösöm? Zselés köröm széle alul a körömágynál kb.3 mm-es részen elvált a körömtől… bemegy alá a víz is… 1,5 hete tette fel a körmös.
Ha jól tudom ez az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyen fel az ember... de azért köszi a választ.
Természetesen a körmösöm arra hivatkozik, hogy van egy-két ember, akinek a körméről leválik a zselé, ő sem tudja miért, és most valami új alapot is kipróbált nálam Chrystal Nails-es, ha jól emlékszem, de ezek szerint nem vált be...
Válts körmöst. A levegősödés az egyik dolog, előfordul, de az ,hogy nem dolgozza el rendesen a körömágynál, az elég nagy hiba, technikai hiányosságokat feltételez.
Lehet, hogy neked jobb lenne a porcelán egyébként.
A porcelán sokkal tartósabb tud lenni, mint a zselé, keményebb anyag.
Az mondja, hogy nem olyan jó, mint a zselé, aki nem ismeri, és nem tud vele dolgozni.
Nem mellesleg, porcelánnal gyorsabban is lehet dolgozni, nem kell állandóan lámpázni, a speciális körömformák egyszerűbbek vele, jobban hajlítható, és nem mellesleg, sokkal jobb a tapadása is. Csak baromi kevesen tudnak vele szépen dolgozni.
Köszi, utánanézek majd a neten is a porcelán körömnek. De azt hiszem körmöst is elkezdek keresni...
Árban ugyanannyi mint a zselés, vagy drágább?
hát, nálam jó helyen jársz utánanézésnek, én inkább porcelánnal dolgozok :)
Nem tudom. Ki mennyiért csinálja. NEkem egy árban van a zseléssel.
www.nails.hu itt keress olyat, aki porcival dolgozik, és itt látod is, hogy ki hogy dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!