Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rosszul dolgozik a körmösöm?...

Rosszul dolgozik a körmösöm? Zselés köröm széle alul a körömágynál kb.3 mm-es részen elvált a körömtől… bemegy alá a víz is… 1,5 hete tette fel a körmös.

Figyelt kérdés
Előtte is többször volt már, hogy a negyedik héten elvált a körömtől a zselés réteg, de akkor már csak 2-4 nap volt hátra az újratöltésig, így nem mentem vissza. Szerintetek visszamenjek, vagy valamit rosszul csinál a körmös, ezért jön fel mindig a zselés réteg? Keressek inkább másik körmöst? Nagyon kellemetlen, mert ha jobban feljön, akkor félek, hogy beleakad valamibe, vagy alatta begombásodik a köröm. A köröm széle, ami a körömágy felől van, sokszor puklis nincs rendesen visszareszelve, meg nem is tolja vissza előtte a körömbőrt, szerintem pont ezeken a részeken válik el a körömtől a zselé… Ha van köztetek körmös, segítene?

2013. jan. 28. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Ha magad is tudod a választ, minek kérdezed? Igen vagy szarul dolgozik, vagy rossz anyagot használ, vagy nem jól használja.
2013. jan. 28. 12:14
 2/10 A kérdező kommentje:

Ha jól tudom ez az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyen fel az ember... de azért köszi a választ.

Természetesen a körmösöm arra hivatkozik, hogy van egy-két ember, akinek a körméről leválik a zselé, ő sem tudja miért, és most valami új alapot is kipróbált nálam Chrystal Nails-es, ha jól emlékszem, de ezek szerint nem vált be...

2013. jan. 28. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Válts körmöst. A levegősödés az egyik dolog, előfordul, de az ,hogy nem dolgozza el rendesen a körömágynál, az elég nagy hiba, technikai hiányosságokat feltételez.

Lehet, hogy neked jobb lenne a porcelán egyébként.

2013. jan. 28. 13:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 3. (!) nap után lett levegős, először az egyik, majd 1 héten belül 4 körmöm. Azóta nem csináltattam zselés körmöt...
2013. jan. 28. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
ott sem biztos, hogy a zselé volt a hibás..
2013. jan. 28. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
De nem ááám!!
2013. jan. 28. 15:21
 7/10 A kérdező kommentje:
A porcelán köröm mennyire tartós? Hallottam róla olyanokat, hogy könnyen bereped és töredezik, ezért is választottam a zseléset.
2013. jan. 28. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:

A porcelán sokkal tartósabb tud lenni, mint a zselé, keményebb anyag.

Az mondja, hogy nem olyan jó, mint a zselé, aki nem ismeri, és nem tud vele dolgozni.

Nem mellesleg, porcelánnal gyorsabban is lehet dolgozni, nem kell állandóan lámpázni, a speciális körömformák egyszerűbbek vele, jobban hajlítható, és nem mellesleg, sokkal jobb a tapadása is. Csak baromi kevesen tudnak vele szépen dolgozni.

2013. jan. 28. 19:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi, utánanézek majd a neten is a porcelán körömnek. De azt hiszem körmöst is elkezdek keresni...

Árban ugyanannyi mint a zselés, vagy drágább?

2013. jan. 28. 19:55
 10/10 anonim ***** válasza:

hát, nálam jó helyen jársz utánanézésnek, én inkább porcelánnal dolgozok :)

Nem tudom. Ki mennyiért csinálja. NEkem egy árban van a zseléssel.

www.nails.hu itt keress olyat, aki porcival dolgozik, és itt látod is, hogy ki hogy dolgozik.

2013. jan. 28. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!