Csak szerintem gáz, ha egy nemrég végzett, díszítésekben nem túl ügyes körmös rögtön elmegy szalonba dolgozni, és ugyanannyit kér, mint aki szépen dolgozik?
sajnos mindegy hogy mennyire értenek hozzá,annyit kérnek mint akik jól dolgoznak:/
én a fodrászommal jártam így,a régi elment szülni de hajat kellett vágatnom a tablófotóhoz,vittem képet,kérdeztem hogy megtudja-e csinálni,mondta hogy gond nélkül
miután szóltam hogy még csak nem is hasonlít ahhoz amit mutattam és nem mellesleg végig nézte hogy milyet kéne csinálnia megint belevágott és csak rosszabb lett,a végén inkább hagytam,nehogy teljesen kopasz legyek
benyögte hogy 3000ft-t lesz,egy olyan hajért ami nem is hasonlít ahhoz amit szerettem volna(amúgy rövid a hajam,amit elvileg olcsón vág)mindezt 15éves tapasztalattal
úgy igen,gáz,de lassan bármennyit kérhetnek és az ember még szóvá sem teheti ha nem azt kapja mint amit akart
Elmondanám, hogy nem a minta a lényeg egy körmön. Minta nélkül legyen szép, technikailag jó.
És igen, gáz. De nem az, hogy nem tud festeni, majd megtanulja. A gáz az, hogy lövete nincs a körmözésről.
Ja, az okleveles tanfolyam kb pont annyira nulla tudást ad, mint az okj.
Jobban megnéztem a körmöket, és a formájuk sem az igazi..
Oké, hogy nem a minta a lényeg, de mi van akkor, ha a vendéged valami bonyolultabb, szépen festett mintát szeretne, és nem sima franciát strasszal, amit bárki meg tud csinálni? Őt is kioktatod?
Egyébként nekem a sima francia az etalon, de az legyen tökéletes, főleg a mosolyvonal!
Nem. Én megcsinálom a mintát.
Viszont a vendég megtalálja a körmösét mindig. Tehát aki az egyszerű franciát szereti, az sosem fog olyanhoz menni, aki full csicsásakat csinál mindig, és fordítva.
Utolsó két válaszoló:
Nahát.. érdekes amit írtok.. Én azt hittem, hogy a minőségi, és szép munka minden vendég igénye! Engem mondjuk nem érdekelt az idő sosem, azt a délelőttöt akkor erre szántam!
Akkor én is elmehetek szalonba, nem? Eddig ezért nem mertem, mert úgysem tudok olyan szépet készíteni, amilyet a vendég akar.. és milyen ciki így elmenni szalonba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!