Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fultagitosok segitenetek legyszi?

Fultagitosok segitenetek legyszi?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy most 8mm-es a fulem, egy tollveg van benne. Van egy 8as szilikon tagitom, es nem tudom belerakni, mert 'nagy' a pereme. (hiaba nyomom ossze)

Mit tanacsoltok, hogy rakjam bele? Es aztan ki tudom szedni?

2013. febr. 2. 08:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szorítsd össze a fogad, használj jó sok krémet és nyomd át! Ha kevésbé fájdalmasan akarod akkor előtte pár percig borogasd a füled meleg vízzel vagy kamillás teával, attól ellazulnak az izmok. Aztán jöhet a jó sok krém és a többi.
2013. febr. 2. 14:42
 2/3 A kérdező kommentje:

jajj, na akkor este neki esek. Koszonom a valaszt:)

de majd kiszedni, ugye ki tudom?

2013. febr. 3. 09:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha belement pár napig hozzá se nyúlj, csak aztán vedd ki (ilyenkor már könnyebben fog menni) és minden nap min. 1x mosd ki! Ha nagyon fáj és azonnal ki akarod venni, ugyanaz amit az előző válaszomban írtam krémezz, krémezz, krémezz és bírd a fájdalmat! A fültágítás erről szól :P Nyugodtan írj ha bármi kérdésed van! :)
2013. febr. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!