Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fultagitosok! 4milis ecsetvege...

Fultagitosok! 4milis ecsetvege van a fulemben, tettem hozza fogpiszkalot h taguljon. Vettem picivel tobb mint 5milis tagitot. Kerdesem:mivel a tagito kerek es a targyak vege amiket eddig betettem mind ferdere voltak vagva stb, hogy fog bemenni?

Figyelt kérdés

Mennyire tagitsam ki h bemenjen?

Nem akarom amugy egyenlore tovabb tagitani.

Negativ komikat nem kerek,a normalis valaszokat elore koszonom :)

2012. aug. 24. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, de én azokkal a műanyag bigyókkal tágítottam, mindenki más nevet mondd rá, nem tudom pontosan mi az. Helyedben biztonság kedvéért beraknék még egy fogpiszkálót szép lassan, nehogy megszakadjon a bőr, nekem is megszakadt és nem bírt aztán rendesen begyógyulni, aztán büdös volt nagyon és inkább kivettem :( Szerintem amugy a tárgyak alakja nem számít, ha ki van tágítva rendesen, akkor bele kéne mennie, csak tegyél rá egy kiló krémet, hogy csússzon! :D
2012. aug. 24. 01:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Ferdére? Úgy érted a lyuk vége kevésbé van tágulva, mint az eleje? Mert az gáz, lehet ki fog fordulni : S De lehet én értelmezem rosszul. Bár amíg ilyen pici nem kellene sok gondnak lennie vele, főleg ha lassan tágítod. :)

Amúgy vastagabb tollbetét pontosan öt milis, azt tedd bele először.

Ha már szépen be van gyógyulva akkor bele kell mennie a tágesznek. :) De ha nem múlik el az a feszülős érzés pár órán belül, akkor szerintem vedd ki, nehogy kisebesedjen.

A műanyag szálak meg scooby doo-k, én is azzal tágítottam nagyon sokáig :D

2012. aug. 24. 02:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:)teszek be meg fogpiszkalot,csak varni szeretnek vele:D ugy ertettem h pl a tollbetet veget ferdere levagom:D
2012. aug. 24. 08:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Csao, milyen anyagú tágitót vettél? Amugy azt ajánlom mindenképpen várd meg míg teljesen begyógyul, aztán próbáld meg berakni a vásárolt tágítót!(:
2012. aug. 24. 12:14
 5/5 A kérdező kommentje:

műanyagot.

mindenképpen megvárom.nemrég cseréltem 4es-re és még fáj

2012. aug. 24. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!