Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van olyan arctisztító és...

Van olyan arctisztító és tonik amit napi rendszerességgel tudok használni, hogy megelőzzem a mitesszereket? Tapasztalatokat légyszi. Zsíros a bőröm.

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzet. :) Én a Tescoban vettem TiniTonikot (elég gáz a neve, de majd sietsz a pénztárnál.... :D) azt hiszem ebből csak egy fajta van, sötétkék a kupakja, zöldes lötty van benne. :) Bármikor tehetsz az arcodra vattával, reggel, este, napközben. Nekem bevált! :) 16/L
2012. júl. 7. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
én a clean and clear termékeket használok... :) én ilyet: [link]
2012. júl. 7. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazság szerint szerintem azt nem lehet annyira megelőzni ilyen cuccokkal, mert mindig akad ott valami kis mitesszer... Azért mondom, mert nekem is zsíros a bőröm. Hát én már mindent kentem rá ami megfizethető, mindenfélét próbáltam.

Szerintem a Tini Tonik az jó, no meg én Rival de loop arclemosóhab, arctejet használok, ezek is jók meg még a tonik verzió is (de a Rival de loopos az ragadós marad a bőr ha bekened, én azt leszoktam mosni később, mert nem bírom hogy ragad). Ha meg a mitesszer mellé pattanásos vagy, akkor arra élesztőt ajánlok. Na az használt rá! Minden más nem ért semmit. Meg régen írt egy kenőcsöt a bőrgyógyász, Isotrexin a neve, az nagyon jó ha gyulladt a pattanás, lehozza róla. Na hát nekem ilyen cumóim vannak amik használnak is. Na persze elmaradhatatlan hogy ne kezeljem kézzel, aztán meg az arcszeszt vetem be utána.

2012. júl. 7. 23:13
 4/4 anonim ***** válasza:
A Tinitonik nekem is bevált, peig nem sok reményt fűztem anno hozzá. Illetve ezen kívül még az Avon-os clearskin miteszer elvátolító, de csak ez az "újabb" fajta, amiben van szalicilsav. Nem szerettem az avonos dolgokat, de ez a termékük kifejezetten jó!
2012. júl. 8. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!