Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van valami tonik vagy valami...

Van valami tonik vagy valami arctisztító zsíros és pattanásos bőrre?

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 19:05
 1/5 anonim válasza:

ha tényleg van pattanás akkor akneroxid gél.

fontos: ez megelőzésre van, ami már megvan az elmúlik magától.

másik fontos: minden nap reggel és este kell használni, a teljes arcon.

2012. febr. 10. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
A garnier pure active pórusösszehúzó tonikját, hidratálókrémét és bőrradírját tudom ajánlani.
2012. febr. 10. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha drágább árfekvésűt is megengedhetsz magadnak, akkor az Eucerin DermoPURIFYER termékcsaládot ajánlom, 3000 Ft a lemosója, de nekem augusztus óta most fogyott el (úgyhogy abszolút megéri az árát), ráadásul látványos az eredmény. Mellette használtam/használom a Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Bőrradírt (heti 2-szer) és Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control 3 in 1 Daily Cleansing Tonikot reggel és este. Most az Eucerin DermatoClean arclemosóját használom mindennap reggel és este (mert most nem pattanásos az arcom).
2012. febr. 10. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
egészséges étrenddel lehet legtöbbet elérni, kizárni a junk foodot, zöldség, gyümölcs + zöld tea, próbálj meg egy ilyen diétát
2012. febr. 11. 02:49
 5/5 anonim ***** válasza:
van ún. almadiéta direkt pattanások ellen: 3 napig napi 9 almát kell enni, mellé sok folyadékot, persze ez nem fogyókúra, emellett normálisan lehet kajálni...de mellőzni a zsírosat pl chipseket
2012. febr. 11. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!