A mű-lányok jobban bejönnek a pasiknak, mint a természetes kinézetű lányok? Szerintetek elég amit én csinálok? Nőies vagyok, de mégis háttérben érzem magam az ilyen lányok közt.22/ Lány
A tapasztalatom szerint a pasik előnyben részesítik a mű-lányokat (műköröm, műszempilla, 1 liter alapozó, stb), pedig annyira gagyin néznek ki.
Miért nézik meg inkább ezeket a lányokat?
Szerintem normális pasi nem jön össze egy ilyen lánnyal, ezért én próbálok természetes maradni.
Ugyanúgy sminkelem magam (igényes smink,tusvonal,szempillaspirál, kicsi rúzs vagy szájfény,alapozót soha nem használok), meg festem a saját körmöm,igényes frizurát csinálok magamnak, nőiesen öltözködöm, jó alakom van, de mégis, valahol úgy érzem hogy nem elég az egész, amit csinálok. :S
Sokan bókolnak nekem, ezzel nincs problémám, csak úgy érzem, hogy "eltaposnak" ez ilyen nők egy társaságban.
divat, látszat haverok előtt, és nem a komplexus miatt választják a pasik a természetes átlagos szolidabb csajokat, hanem mert ők elegánsabbak, gusztusosabbak, nekem szebb egy természetes közepes méretű arányos feszes mell, mint egy nagy szilikontól feszes mell.
Az ajakfeltöltést meg az agyonszolizott bőrt kifejezetten csúnyának tartom, ahogy a csicsás ruhák, túl sokat mutató darabok, és a feltűnő de mégsem szép smink sem tetszik.
Attól is függ kinek mi az előnyös, mi áll jól, ami feltűnő azt nem kell mégjobban kiemelni, ami meg kicsi, azt nem kell kiegészíteni, csak ne arra tereljük a hangsúlyt.
De a kismell nem szépséghiba sztem. Arra meg akárki képes lenne sztem h kisminkelje magát, szolizzon, vagy berakasson egy szilikont, már ha van pénze. Én kifejezetten utálom a nagy melleket, meg sok nőnek aki szépnek tünik vagy szexinek, smink nélkül olyan kicsi szemük van, meg olyan semilyenek, fakók, ismerősöm nem sminkeli gyakran magát, de nem fakó, smink nélkül még szebb mint sminkkel
a karakteres szemöldök jobban tetszik mint a cérnavékony, körívesre szedett, kirajzolt vagy tetovált
az ajak fölött piercing se tetszik, olyan bibircsókos
legyen igényes, ápolt, jó kisugárzású, természetesen viselkedjen és mozogjon, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!