Szőke a hajam, mégis természetes fényben látszik a bajuszom. Vagyis csak félig . Ki szedjem ezt a pár szálat?
2010. okt. 13. 19:26
1/9 A kérdező kommentje:
amugy 15/L
2010. okt. 13. 19:28
3/9 A kérdező kommentje:
ha ennyire leszarod, ne válaszolj :)
2010. okt. 13. 19:30
4/9 anonim válasza:
hát szerintem szedd nem valami esztétikus
5/9 anonim válasza:
szerintem szedd ki szemöldökcsipesszel!bár nem lesz valami kellemes érzés...remélem segítettem!(vagy gyantázd le)
6/9 anonim válasza:
Én kiszedném. Lehet utána gyorsabban nő, meg erősebben, de ha zavar, akkor tégy ellene :)
VAGY fesd be
7/9 Moszuke válasza:
ez a paintes rajz odabasz:DD
szerintem szedesd ki ha zavar.. de erősebb vastagabb és sötétebb fog visszanőni
8/9 A kérdező kommentje:
igen én is azt terveztem, ki akartam szedni szemöldökcsipesszel, de persze itthon az megy hogy ne mert akkor csúnya lesz meg hogy mindig majd szedegetnem kell.. szóval szerintem én kiszedem :D
2010. okt. 13. 19:56
9/9 anonim válasza:
szedd ki. Megfogod a csipesszel, nagy levegő és hirtelen kirántod. Így fáj a legkevésbé. De még így is borzalmas :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!