Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak a körömrágás...

Mit csináljak a körömrágás helyett?

Figyelt kérdés

Le akarok szokni. De most véglegesen. De olyan nehéz :S Valamit mindig csinálnom kell, nem tudok nyugodtan egy helyben ülni. Most is ahogy gépezek, és várom hogy visszaírjon a barátnőm MSN-en, elkezdem rágni :S

Mit csináljak helyette? Van valami tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Nem akarok mondjuk mást enni, mert akkor meg duci leszek :/ Köszi!

2009. szept. 2. 18:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

rágózz!

egyébként, akaraterő nélkül nem fog menni a leszokás, sok sikert!

2009. szept. 2. 18:55
 2/21 anonim ***** válasza:
Lakkozd ki a körmeidet!!!Nekem így sikerült!Ha ki volt lakkozva nem akartam lerágni,és már nagyon hosszuak a körmeim^^6 hete növesztettem ugye elég gyengék vtak meg reszeltem de már szépek:D
2009. szept. 2. 19:19
 3/21 anonim ***** válasza:
hú hallod á énis így vagyok ezzel,most elöbb énis úgy lerágtam a körmöm,hogy alig tudok gépelni xD hát én próbáltam már a rágózást, de nekem nemjöttbe. :( fogalmam sincs,hogy mit lehetne tenni :( már nagyonrég leszeretnék szokni :/
2009. szept. 2. 19:20
 4/21 anonim ***** válasza:
19:19-esnek üzenem,hogy Te milyen színűre festetted ki? mer nekem nagyon csutkák a körmeim,és pl. egy szines körömlakk nagyon gáz lenne :D
2009. szept. 2. 19:22
 5/21 A kérdező kommentje:

18:55-ös, köszi, de szerintem pénzkidobás ennyi rágót venni :/ mert akkor a nap minden percében rágóznom kellene :S bár amikor rágózok, tényleg nem rágom, szóval köszi!! hasznos válasz volt :)

19:19-es, már kipróbáltam ezt a módszert nagyon sokszor, de még a körömlakkot is lerágom róla xD vettem ilyen bolti műkörmöt, feltettem, azt is rágtam. (igazit még nem akarok, meg nem is engednék :D 13 vagyok)

19:20-as, én főleg akkor rágom amikor elbambulok és nem figyelem mit csinálok :( ez a gépezés, tv-zés, és ha suliban órán unatkozom (!!! órán. még akkor is -.-") meg este elalváskor is szoktam, amikor gondolkozok :S Én is régóta próbálkozom :( kiskoromban vettek szüleim ilyen rosszízű körömlakkot, azt mondják sz*rt se ér :/ bááár lehet hogy mostmár érne:D csak olyan jó nézni a többi lány kezét az osztályban... az enyém meg... pff :/

2009. szept. 2. 19:24
 6/21 A kérdező kommentje:

Bocsi csak olyan sokat írtam hogy nem láttam hogy még te is írtál, mert rögtön küldtem is el xD

Nekem is nagyon picik, ki se merném festeni, mégjobban rászegeződne a tekintet :/

2009. szept. 2. 19:26
 7/21 anonim ***** válasza:

énvagyok a 19:20,22-es. :) hát.. :( énis úgy elnézem az osztályba a lányok kezét,hogy milyen szép nekik. és énis ugyanilyen vagyok hogy akár órán,buszmegbe ha várom a buszt. áhh akárhol de valamikor közben veszem észre hogy hopp mit csinálok :(:D

linkelek képet,hogy az enyém milyen,kiváncsi vagyok hogy a Tiéd is hasonló e :D

[link]

2009. szept. 2. 19:31
 8/21 A kérdező kommentje:

egyik barátnőm a nyáron szokott le a körömrágásról, és direkt idegesít, h neki sikerült, nekem is mennie kell :D

itt a kép :S [bocs, alig van már fény a házban oO :D]

[link]

2009. szept. 2. 19:38
 9/21 A kérdező kommentje:

nah talán ez egy fokkal jobb minőségű :D

[link]

csak mindig elfelejtem, hogy van már lámpa az íróasztalomnál xD

2009. szept. 2. 19:42
 10/21 anonim ***** válasza:
hát ha ilyen körmeim lennének :D Tiéd szebb :D
2009. szept. 2. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!