Mit csináljak a körömrágás helyett?
Le akarok szokni. De most véglegesen. De olyan nehéz :S Valamit mindig csinálnom kell, nem tudok nyugodtan egy helyben ülni. Most is ahogy gépezek, és várom hogy visszaírjon a barátnőm MSN-en, elkezdem rágni :S
Mit csináljak helyette? Van valami tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Nem akarok mondjuk mást enni, mert akkor meg duci leszek :/ Köszi!
rágózz!
egyébként, akaraterő nélkül nem fog menni a leszokás, sok sikert!
18:55-ös, köszi, de szerintem pénzkidobás ennyi rágót venni :/ mert akkor a nap minden percében rágóznom kellene :S bár amikor rágózok, tényleg nem rágom, szóval köszi!! hasznos válasz volt :)
19:19-es, már kipróbáltam ezt a módszert nagyon sokszor, de még a körömlakkot is lerágom róla xD vettem ilyen bolti műkörmöt, feltettem, azt is rágtam. (igazit még nem akarok, meg nem is engednék :D 13 vagyok)
19:20-as, én főleg akkor rágom amikor elbambulok és nem figyelem mit csinálok :( ez a gépezés, tv-zés, és ha suliban órán unatkozom (!!! órán. még akkor is -.-") meg este elalváskor is szoktam, amikor gondolkozok :S Én is régóta próbálkozom :( kiskoromban vettek szüleim ilyen rosszízű körömlakkot, azt mondják sz*rt se ér :/ bááár lehet hogy mostmár érne:D csak olyan jó nézni a többi lány kezét az osztályban... az enyém meg... pff :/
Bocsi csak olyan sokat írtam hogy nem láttam hogy még te is írtál, mert rögtön küldtem is el xD
Nekem is nagyon picik, ki se merném festeni, mégjobban rászegeződne a tekintet :/
énvagyok a 19:20,22-es. :) hát.. :( énis úgy elnézem az osztályba a lányok kezét,hogy milyen szép nekik. és énis ugyanilyen vagyok hogy akár órán,buszmegbe ha várom a buszt. áhh akárhol de valamikor közben veszem észre hogy hopp mit csinálok :(:D
linkelek képet,hogy az enyém milyen,kiváncsi vagyok hogy a Tiéd is hasonló e :D
egyik barátnőm a nyáron szokott le a körömrágásról, és direkt idegesít, h neki sikerült, nekem is mennie kell :D
itt a kép :S [bocs, alig van már fény a házban oO :D]
nah talán ez egy fokkal jobb minőségű :D
csak mindig elfelejtem, hogy van már lámpa az íróasztalomnál xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!