Melyik a legtartósabb körömlakk?
ez a blogger körömlakkteszteket csinál folyton. pontozni szokta őket több szempontból is, köztük a tartósságát is. ajánlom figyelmedbe:)
egyébkén próbálj ki fedőlakkokat. nekem az oriflames körömlakkvédő jött be a legjobban tartósság szempontjából
Astor lycra delux elég jó, 1400 körül van.
Az OPI miért drága? 2500 Ft körül van, nem olcsó, de szerintem egy jó minőségű sminkért, ez nem drága, főleg ha utánaszámolunk, h mennyit költöttünk már arra h az olcsó vacakokkal kísérletezzünk.
Én pl most vettem egy clinique púdert, 10600 volt, de kiváltja az alapozót, és mindenhol azt írták h egy évig elég a mennyiség. Ha ez igaz olcsóbban jövök ki, mint a közép árkategóriás BB krémemmel, ami 3500 és 3 hónapig elég. Amit ott megspórolok mehet is egy OPI lakkba. Persze drága dolgokból csak olyat érdemes venni, ami tuti befutó, pl egy szép pirosat, vagy nude-ot, amihez a nők általában gyakran nyúlnak.
Én már rengetegszer befürödtem a középár kategória, nulla minőségű cuccokkal, sajnos sokzor ráfizetős a biznisz, úh érdemes utánaszámolni ezeknek.
Amúgy én is ajánlom az OPI-T Orly-t,Astort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!