Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem gyártanak VILÁGOS...

Miért nem gyártanak VILÁGOS alapozókat?

Figyelt kérdés

Fehérbőrű vagyok, főleg így télen és nem találok magamnak alapozót. Egy márkából találtam, az a Bourjois. Bár annyira nem vagyok érte oda. De ez is határeset, csak ez volt a legvilágosabb a müllerben. Miért nem képesek világos bőrűekre alapozót gyártani? Biztos van aki még nálam is világosabb bőrű. Néztem Lorealt, Maxfactort, Maybelline, Make up Factoryt, Astort, Art Decot, Cilinque-t... ezekből mint sötét nekem a legvilágosabb árnyalat. Chanelnél meg Shisedonál találtam ami kb olyan világos mint a bourjois. De nincs 15-20 ezer forintom rá. De sosem láttam még alapozót ami túlságosan világos a bőrömhöz. Kőpúderből se könnyű találnom.

Szerintem jól tennék, ha végre neki állnának világos alapozókat gyártani. Ti milyen világos alapozót használtok?

2013. jan. 26. 22:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ja és nem lesz csillámló fejem tőle. :)

Utolsó voltam

2013. jan. 28. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!