Szőke hajú lányok milyen alapozókat ismertek amik jól fednek, és világos bőrhöz szőke hajhoz mennek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 10:17
2/4 anonim válasza:
nekem az astor skin match.
Bár nyáron nem használom,csak púdert.
3/4 anonim válasza:
Catrice Infinite Matt alapozó...nagyon világos árnyalatban is lehet kapni, drogériában én még nem találkoztam olyannal, ahol lehetne tényleg világos színt kapni.
Többinél mindig a legvilágosabbat vettem és néha az se volt jó, ennél meg a 020asat kellett vennem, mert a 010 már túl világosnak tűnt.:) Hátha neked jó lesz, nézz körül a Catrice állványoknál.
4/4 anonim válasza:
Alapozót a bőrödhöz kell választani, nem a hajadhoz.....ugyanis a jó alapozó színe egyezik a bőröd színével. Nekem Maybelline Affinitone volt, de az árnyalatot nézve van egy csomó, menj el egy drogériába és próbálgass, melyik egyezik a bőröd színével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!